• 30 Ekim İstanbul

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 5 ay, 2 hafta, 6 gün, 11 saat, 34 dakika, 46 saniye önce

Sonbaha Handikapı’nda gençler Silk Road ve Magnus’un bir adım önde olduğunu düşünüyorum. Silk Road özellikle iki yarıştır gerçek bir mesafe atı gibi düzlükte çok diri görünüyor ve her metrede ağırlığını koyan bir yapısı var. Elli kilo ile 2800 koşan bir Silk Road’ı bu grubu domine ederken izleyebiliriz.

Sahip değiştiren Magnus taylığında mesafe limitli görünürken mesafe özelliğini de ortaya çıkardı, bu atların yanında da iddialı olacaktır.

Öte yandan yarış gidişi de bu ikilinin şansını arttırıyor. Tempo, sürat karakterine sahip net bir isim yok ve gerek Magnus, gerek Sil Road önde bekleyip sonuç alan isimler. Magnus’un çabuk hızlanabilmesi, öne de düşerse ciddi avantaj sağlayabilir.

 

İkinci ayak önce Your Eyes sonra Captain Of The Sea tutuyorum. Your Eyes, ikinci anne pozisyonundaki Day Dreaming sebebiyle ciddi potansiyeli taşıyor. Haldun Güneş inanmadığı bir tay hem hazırlamadan koşmaz hem İstanbul’a getirmez. Tek yazılacaksa Your Eyes tercih edilmeli.

 

Bu Da Bator son yarışına göre zayıflaşan grubu, start yerine kadar aynu şartlarda koşacağı bugün yine geçecektir, bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6,5

2.Ayak: 8,3

3.Ayak: 2,1,7,6

4.Ayak: 3,4,9,5,1,6,,2,7,8,10

5.Ayak: 2 ( Bu Da Bator )

6.Ayak: 1,6,4,2,5,3,17,11,13


Cengiz Gürbüz