• 30 Haziran İstanbul

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 9 ay, 3 hafta, 3 gün, 7 saat, 31 dakika, 12 saniye önce

İlk altılıda Kırkpınar’a Uğr Polat’ın binmesiyle Biçer yarışı kazanacak avansı alacaktır. Kırkpınar ile lüte kalırsa muhtemelen kaybeder ama Mehmet Kaya virajda yapacağı tempoyla rakibinden kurtulup yakalanmayacağını düşünüyorum. İkinci ayakta boş kalma imkanı olan Behramkale ve beklemecilerin bence en iyileri Pan Reka ve Ryan Arel yazıp üç atla geçiyorum.

 

İstanbul’da biraz vakit sıkıntısı yaşadığım için uzun uzun yorum yapamıyorum. Tek adaylarım ve neden vazgeçtiğimle ilgili açıklama yaparak programı özetlemeye çalışacağım.

 

Sierra Maestra, Namtar, Düşlem ve Akınsoy banko adaylarım oldu. Sierra Maestra’dan her zaman aynı yarışı koşmaması, havanın sıcaklığı ve mesafenin sınır olmasından vazgeçtim.  Namtar’ın haddinden fazla önde çıktığını düşünüyorum. Bana yüzde kırk küsürlük bir güven vermiyor. Düşlem’e özellikle mesafenin biraz uzaması ve Kaizbertlerin öne yapacakları hamleyle yarışın süratlenmesi yarayacaktır ama hepsine birden hakim olabilir mi gibi Düşlem’in gücüyle alakalı emin olamadığım bir duurm var, bundan ötürü vazgeçtim. Nihayetinde Akınsoy’da karar kıldım.

Akınsoy Bursa’daki etkisiz yarışlarından sonra İstanbul’da değişti. Süratli pistleri daha çok seveceğini düşünüyorum. All Most’a giden pedigrisi ve Ufukbir’in çim – sentetik baskınlığıyla bence ilk Maden’a göre zayıf olan bu grubu geçecektir.

Bol şanslar..

 

Birinci Altılı

1.Ayak: 1

2.Ayak: 1,5,2

3.Ayak: 5,4,8

 

İkinci Altılı

1.Ayak: 6,15,3,10,9,11,4

2.Ayak: 5,6,9,2

3.Ayak: 1,4,3,2

4.Ayak: 4,1,7,8

5.Ayak: 1

6.Ayak: 6,3,2,1,9

 
Cengiz Gürbüz