• 30 Kasım Diyarbakır

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 3 ay, 3 hafta, 6 gün, 20 saat, 5 dakika, 22 saniye önce

Ataştacus’un ağır favori çıkmasını normal karşılamakla beraber öne çıkamadığı takdirde güvenemediğim için tek yazmıyorum. Ebu Emir, New Alaçat ikilisinden numarayı alamazsa yarış zorlaşabiilir ki New Alaçat da oldukça çabuk bir yapıya sahip.

Simental tam mesafesine çıkıyor, grup biraz sert görünse de Ataştacus eksik kalırsa mutlaka kendini hissettirecek. Tam mesafesine çıkan Tabasco Cat’in torunu Onassis kumu biraz bile koşarsa bu grubu geçebilir. Toms To Toms ve Laser Boy da Ataştacus’u yıkmışken yazılmalı.

 

Demirgüllü’yü ilk yarışında çok önlerde önermiştim ama jokeyini düşürerek derecesiz kaldı. İkinci yarışını çok kolay kazandı, düzlüğü döner dönmez ayak değiştirdi ve sermayeli göründü. İkinci annesi Brenda zaten bu seviyeler için iyi bir kum annesi. Bugün de geçebileceği bir gruba çıkıyor ve kazanmaya çok yakındır. Lapras’ı eleyemedim sadece, biraz start sorunu var ama bu grup için çok yetenekli bir tay, iyi çıkarsa Demirgüllü’yü geçebilir.

 

Çakabey’in tek yazılması için kağıt üzerinde her şey uygun görünüyor. Son yarışı Kısa Vade dördüncüsü, geçtiği atlar az buçuk bu grubun önünde, istikrarlı bir yapısı var ve belki de grubun en iyi yer tutan atı. Ama potansiyel anlamında çok güvenemiyorum, gruba karşı bu kadar ağır favori çıkabilecek bir kalitesi olduğunu düşünmüyorum. En azından Mıghty Rıver’ı yanına yazalım, son iki yarış hiç ortada görünmese de Hıgh Tree’nin arkasında ikinci olduğu yarışı koşarsa Çakabey’i geçebilir.

 

Banko tercihimi sonda Ağa Osman’dan yana kullanıyorum. Son yarışında Dallıcalı’ya son anda kaybederken eski yarışlarına yakın bir performans ortaya koydu.  Ağa Osman bu seviyeler için iyi bir at, ön gruba kolay tutunabilen temposuyla da bu zayıf grupta fark yaratabileceğini düşünüyorum, bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,6,1,3,4,5

2.Ayak: 1,5,4,2,8

3.Ayak: 5,6

4.Ayak: 4,1

5.Ayak: 1,3,5,6,7,8

6.Ayak: 6