• 30 Kasım Diyarbakır

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 4 ay, 2 hafta, 4 gün, 21 saat, 19 dakika, 11 saniye önce

Defalarca favori çıkıp bekleneni veremeyen Dark Boya güvenmek, grup ne kadar uygun olursa olsun bence mantıklı değil.

Baba Gür’ün galopları yarış kazanmaya yetecek düzeyde görünmese de, kalitesi ve yarışın tek seri atı olmasıyla şans verilebilir. Kaçak at koşmaya alışkın bir eküri tarafından satın alınmış, öne çıkmayı deneyecektir ve biraz bile gücünü koşarsa şansı var.  Beklemeye döndükten sonra etkili olmaya başlayan Baba Abdullah, beklemecilerden mesafeye yatkın ve Dark Boy’a gücü yetecek tek isim gibi görünüyor. Üç at yazıp bırakıyorum.

 

Ettore’nin uzunda boş yere yıpratıldığını düşünüyorum. Uzun aksiyonlu yapısına rağmen Ettore tam bir 1200 – 1400 atı. Ablası Yeşilmişik de ideal mesafesi bulunana kadar uzun süre ters mesafede koşulmuştu, Silver Dancer bu iki yavrusuyla birlikte net bir kısa mesafe kum annesi olduğunu gösterdi. Henüz çok belirgin olmadan bence bu detayı kullanmalıyız.

Grubun Ettore için uygun olduğunu düşünüyorum. Fork Town ve Çöl Aslanı ikilisinin birbirlerinden kurtulup avans yapabilme şansları yok. Çöl Aslanı son koşusunda düzelmemiş göründü, iyi bir yarış koşana kadar alt grup hariç elenebilir.

Beklemecilerin zaten en iyisi net şekilde Ettore. İyi bir günündeyse bu mesafede kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

Bol şanslar..

 

 

İkinci Altılı

1.Ayak: 2,3,5,7,6,9,1

2.Ayak: 1,3,2,5,9,8

3.Ayak: 4,6,5

4.Ayak: 4

5.Ayak: 1,5,3,7

6.Ayak: 2,1,5

 
Cengiz Gürbüz