• 30 Kasım İstanbul

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 3 ay, 3 hafta, 6 gün, 19 saat, 18 dakika, 44 saniye önce

Sanibel La’nın tayı Silah bu gruptan farklı bir potansiyele sahip. Ankara’daki yarışında da tek yazıp yazmama konusunda çok karasız kalmıştım ve yanına beş altı at önermiştim. O yarışı çok kolay kazanarak beni pişman etti. Yarış hayatına beş yaşında başlamasıyla her zaman sorunlu olduğunu düşündüğüm için Silah’ı banko öneremiyorum. Kendi oyunuma tek yazsam da burada bir sorumluluk durumu var ve özellikle tek yazacağıma atları ince elemeye çalışıyorum.

Silah konusunda bugün fikirlerim değişti. Artık inatlaşmaya gerek olmadığını düşünüyorum, Silah belli sorunlar geçirmiş olsa bile genel olarak yarışta gücünü koşuyor. Sentetik sahayla bir sıkıntı yaşamayacağını düşünüyorum. Çim koşan atlar sentetikte de az çok benzer yarış koşabiliyorlar. Senttik kumu bu açıdan çimin alternatifi olarak düşünebiliriz.

Bugün de rakipler Silah için çok uygun, son yarışına benzer performans göstermesi halinde kazanmaya çok yakındır.

 

İncediken alternatif banko adayım. Pedigri potansiyeli çok yüksek bir tay, Curve, Buldum Bak gibi atlarla anneden kardeş. İlk koşusunda da çok tutuluyordu ama ağır sahadan dolayı eksik koştuğunu düşünüyorum. Bu kısrağın tayları kaba kum, ağır çim gibi pistlerde çok eksik koşuyorlar. İncediken bugün sentetikte ilk yarışının çok ötesinde bir yarış koşabilir. Ters banko, alternatif kurgu arayanlar için banko önerim İncediken.

 

Berksoy’un kızı Maviş Hanım son koşusunda aşağı yukarı benzer bir grubu çok kolay geçti. Zaten potansiyel olarak bu tip vasat dişilere çok üstün bir kısrak. Yarıştaki tek rakibi Ahubalası kısa sprinti olan, ancak süratli bir yarışta çok zayıf rakipleri geçebilecek özellikte bir at. Son koşusunda da Maviş Hanım’a uzak kaybetti. Bugün de çok bir şeyin değişmeyeceğini düşünüyorum. İkinci bankom Maviş Hanım.

 

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6

2.Ayak: 5/3,6,8,9,10,4,2

3.Ayak: 5,6,2,4

4.Ayak: 4,1

5.Ayak: 2,4,,6

6.Ayak: 5