• 30 Mart Kocaeli

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 3 hafta, 39 dakika, 8 saniye önce

Saygon kısa mesafe ve kaba kum perforansı olarak grubun üzerinde bir kumaşa ve güvenilir bir stile sahip. Ağır aksak sprint yapan ve özellikle hızlı yürüyüp  avans alabilen iyi bir atı elinden kaçırmaya mahkum Kralınadamı, ortası hiç olmayan, en iyi yarışı bile Saygon’un altında Vasem, yarış karakterı sıfır Kurye ve öne gelebilmek için resmen acı çeken Sultanbatur’a göre güç ve yarış stili olarak çok daha güvenilir bir at.

Saygon son dönemde bekleme yarışı yapmaya başladı, bugün de bu şekilde devam edeceğini düşünüyorum ama öne yürümeyi tercih ederse boş kalabileceği bir yarış olduğu için iki seçenek de sürpriz değil. İki tercihine de güveniyorum ama sahaya ne yapacağına karar vermiş şekilde çıkmalı. Biraz yürüteyim, biri gelirse numarayı veririm gibi bir düşünce yarışın riske girmesine neden olabilir, bekleyecekse de direkt dört – beş gitmeyi hedefleyip, ön gruba makul bir mesafe vererek koşmalı.

Velhasıl, Soygon’a bu grupta ve en iyi olduğu mesafede, detaylara çok fazla takılmadan güvenmeliyiz.

 

Zafer Meydanı’nın kötü koşması durumunda bütün atlara açık hale gelebilecek, bu açıdan tehlikeli bir yarış. Tek yazmak içime sinmediği gibi Zafer Ateşi’nün gücünün çok altında atları yazıp şişirmeyi de doğru bulmuyorum.  Yarış gören Pierro’yu diğerlerinden biraz daha yetenekli bir at,  Hışman’ın iman gücüyle iyi bir yarış koşabilir. Zafer Meydanı - Pierro diyerek, çok da fazla içime sinmemiş şekilde üçüncü ayağı noktalıyorum.

Çok geniş oynayanlar Lord Of Time'da yazabilir.

 

Captain Steel – Wınner Face ikilisi dördüncü ayağı sağlama alabiliriz. Captain Steel’in kısa performansını beğeniyorum, bugün boş kalma şansı da var ve çok çok şanslı.  İkinci teke ihtiyaç duyanlar veya Zafer Meydanı yarışına at yazmayı tercih edenler Captain Steel riskini alabilir.

Rakibi Winner Face.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 8,2,6,7,5,4,3,1

2.Ayak: 3

3.Ayak: 1,4,,3

4.Ayak: 3,,2

5.Ayak: 2,1,3,6,7,10,11,8

6.Ayak: 14,6,1,8,10,11


Cengiz Gürbüz