• 30 Mayıs İstanbul

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 9 ay, 4 hafta, 1 gün, 9 saat, 49 dakika, 41 saniye önce

İyiden iyiye hedef küçülten French Cadet bu kez sonuca yakın görünüyor. Son iki yarışını orijin beklentisiyle değil sadece bu grupla kıyaslayarak değerlendirirsek performansı yeterlidir, kazanmaya yakındır. Deep Roots karma Maidenlarla buraya geldi; orijin-performan değerlendirmesi tatminkar olup şans verilmelidir. Out of The Dark takı değişikliği sonrası canlandı. Üzün mesafeye dizayn edilmiş orijiniyle en iyi yarışını bugün koşmalıdır. Üç tayı yeterli buluyorum. Moonlight Sonata’yı uzun mesafe gerekçesiyle yazmadım.

 

Babaismail bu gruba hakim bir sentetik, mesafe gücü taşıyor. Son yarışıyla formunu da net olarak gösterdi. Kazanması normal sonuç olup bankomdur.

 

Beşinci ayakta Deep Of The Wınd, Mıss Defne ikilisini gruptan ayırdım. Deep Of The Wind, son koşusunda kısa mesafenin süratini ve temposunu yarış sonuna kadar etkili biçimde taşımayı başardı. Orijin olarak uzunda daha etkin olması gerekir. Anna hattı Aracı ekürisi patentli olmakla birlikte ön tarafta Cape Cross, Kendor gibi kısrak babaları var. Uzunda yapacağı tempo yarışı sonuca daha yakın görünüyor. Grubun performanslı ve istikrarlı ismi Miss Defne, stil olarak da yakın beklemeyle temiz bir şekilde istediğini alabiliyor. Kazanan bence bu ikiliden çıkacak.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 8,5,12

2.Ayak: 3,5,7,4,1,6,2

3.Ayak: 3 (Babaismail)

4.Ayak: 2,5,1,10,11

5.Ayak: 2,7

6.Ayak: 4,9,3,13,6,5,2,10


Cengiz Gürbüz