• 30 Nisan İstanbul

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 11 ay, 3 hafta, 5 gün, 5 saat, 8 dakika, 15 saniye önce

İstanbul’un üçlü İngiliz Maiden grupları çok zayıfladı. Biraz eli yüzü düzgün, form yakalamış bir at sonuca kolayca gidebilir.

İkinci ayak bu koşulları gözeterek değerlendirilmeli. Berbat Şart-1 performanslarıyla buraya gelen taylar var, hiçbirinin iddialı olabileceğini sanmıyorum.  My Skyscraper biraz daha kısa olsa bitirebilirdi ama bu mesafenin sonunda çok zayıflıyor.  Aradan dönen Milochka pedigrisinin karşılığı performansı bir türlü vermedi.  Sentetikle beraber belki bir çıkış yarışı yaklalayabilir fakat buraya kadar çzidiği görüntü vasat. Zirkon, düzlüğün iki yüz metresinde var sonra yok. Diğerlerinde bahse konu bir özellik veya performans yok.

Bu şartlarda Kızıl Aslan’ın kazanmasını bekleyebiliriz. Kaliteli Maiden yarışların içinde her zaman söz sahibi oldu. Sentetik ezberi ve güvenilir bir istikrarı var. Yarış kazanmayı hak eden bir tay ve bence bugün başaracaktır, banko tercihimdir.

 

Strong Legs için dönüş yarışı olabilir, grup kalitesi ve mesafe bu kez çok çok uygun. Alternatif banko değerlendirebilirsiniz. Compiler’ın çimi hakkında hiçbir fikrim yok, koşunca göreceğiz. Kum performansını bire bir veya yakın ölçüde yansıtabilirse iddialıdır.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3,5,6,4,1,2,8,7,11

2.Ayak: 6 (Kızıl Aslan)

3.Ayak: 5,6,2,10,1

4.Ayak: 7,,1

5.Ayak: 5,6,3,2

6.Ayak: 5,9,8,11,7,12


Cengiz Gürbüz