• 30 Nisan İzmir ( Guncelleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 11 ay, 2 hafta, 5 gün, 45 dakika, 1 saniye önce

Kacakkiz'in cikisindan sonra Hazardagi'ni tek birakiyorum. Dileyenler Kutup ilavesiyle saglamlastirabilir.


Kavacuk Beyi
’nin Maiden’dan çıktığı 1200yarışına, Caferağa’nın yanında risk edecek kadar güvenemedim. İkisini ayırmayalım. Royal Capucino, kumu yapabileceğini gösteren ve en iyi olduğu mesafeye çıkan Bekirim ve Desvidanya üçlüsü sonraki tercihlerim.

 

Hazardağı ilk yarışını orijini kadar koşmadı, Nişan torununun ilk yarış performansı, hele kumdaysa daha iyi olmalı. Yine de uygun grupta, biraz gelişmiş olma ihtimali ve çabuk yapısıyla başta düşünülmeli. Kaçakkız da kalan grubun önünde görünüyor, iki at bende yeterli.

 

Yarış 1400 ya da 1200 olsaydı Prences Dı’yı tek yazacaktım. Ama 1400 üstüne çıkan her mesafede Prences Dı’nın düzlük sprinti zayıflıyor, temkinli olmakta fayda var. Pepito, Predestination, Badegül  ve gücü sınırlı olsa da gidişatın çok uygun olduğu West Sıde da yazarak, ters sonuca açık olduğunu düşündüğüm bu yarışı kapatacağım

 

Şükrü’yü son yarışını tamamen görmezden gelerek İstanbul’da Kutup’u genelde geçen at olarak hatırlayalım. Şükrü ve Kutup aslında birbirine çok yakınlar ama Şükrü’nün haldır huldur ne koştuğu belli olmayan Kutup’a göre daha net bir stili var. Bugün yarışın süratini de düşününce, iyi yer tutup kısa sprint yapan Şükrü’nün Kutup’a göre daha avantajlı olduğunu düşünüyorum, diğer atlara zaten kaybetmesi sürprizdir, bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,1,8,11,12,6

2.Ayak: 4,1,9,3,8

3.Ayak: 3

4.Ayak: 4,2,1,3,6

5.Ayak: 2

6.Ayak: 8,1,2,6,9

 
Cengiz Gürbüz