• 30 Ocak Kocaeli

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 2 ay, 3 hafta, 4 gün, 12 saat, 2 dakika, 22 saniye önce

Elazığ Güzeli Beneklikız ve Kaneko’nun kum yeteneğini almış görünüyor. Bursa kum üçüncülüğünde yarış içindeki kolaylığı ve teşviğe ani cevap verip kısa sürede hızlanabilmesiyle kaba kum için değerli bir stile sahip olduğunu gösterdi. Sentetikte de aşağı yukarı aynı yarışı koşuyor ama sentetiğin süratine pek çok isim benzer ölçüde uyabildikleri içi Elazığ Güzeli fark yaratamıyor.  Süratini ve kolaylığını kaba kuma da taşıyabilmesi Elazığ Güzeli’ni bu zayıf grupta ön plana almamı sağladı. Gelene gidene kaybeden Sunlight Melody ve tüm grubu geçeceğini düşünüyorum, bankom.

 

Yarışta birden fazla süratli ismin olması ( Oğlum Ozan, Beaugazon, Chams Bay, Konıgın ) ve Veliaht’ın ön grubun üstüne düzlük başında çok etkili yürümesi bu yarış özelinde risk alma imkanı veriyor. Veliaht varken kaçan bir atın bitirebileceğini düşünmüyorum. Parlan elli metre de kalsa yarışını koşuyor, ben start problemini dezavantaj olarak görmekten vazgeçtim, canı isterse bu grubu geçecek gücü fazlasıyla var. Black Adler sigortamız olsun.

 

Çermi Khan’ın yanında çekingen diyebileceğimiz, yarış gidişini kollayarak kaçan Birümit dışında kaçak at yok. Bu şartlarda, son yarışını referans alırsa çıkıp bitirme ihtimali çok güçlü görünüyor, ikinci tek için Çermi Khan kesinlikle risk edilebilir.

Geniş oyunlara Baba İlhami, Korcan ve Kralınadamı önereceğim isimler.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,8,5,1,12

2.Ayak: 3

3.Ayak: 2,5,6

4.Ayak: 1,,,11,5,4

5.Ayak: 11,12,7,9,2,1,4

6.Ayak: 6,1,4,7,13

 

Cengiz Gürbüz