• 30 Temmuz İzmir ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 7 ay, 4 hafta, 1 gün, 18 saat, 44 dakika, 37 saniye önce

Kahkesan ekledim.


Yedili Ganyanın ilk ayağını İpekkız, Tralles Girl tutuyorum.

 

Grubunu ve uygun yarış gidişini yakaladığı her zaman güven veren Gökaltay için bugün şartlar çok uygun. Bekleyerek de gelmeye başladı ama en etkili olduğu yarış tipi virajda kopup gitme imkanı bulduğu yarışlar. Bugün, ara sıra ön grup yarışı yapan Canım Mira hariç tek kaçak olduğu bir yarış koşacak, kazanmaya çok yakın buluyorum. Sigorta olarak, bir yıl aradan sonra yarış görüp şahane koşan, grubun üstünde kum potansiyeliyle Turbonun Oğlu yazılabilir.

 

Candy Court’un bu orijinle ancak üç yaşlılığın ortalarında çime çıkması biraz kafamı karıştırıyor. Ne yapıp edip bir çim yarış koşarak potansiyelini görmeleri gerekirdi. Sorunları olduğunu düşünüyorum, sağlam koşacağına emin olsam tek bırakırdım. Nessu Mosa, Three Of Wısdom, Kubi Dayı ve Kalimnita rakipleri.

 

Arnavut Beyi ve Tolgahan’ın bir önceki yarışları dramatik bir sonuçla bitmişti. Atların yarış karakterleri jokeyleri bazen zor durumda bırakabiliyor. Arnavut Beyi tam tek yazılacak bir stile sahip, özellikle İzmir çiminde. Uzun süre kolay devam edebildiği yüksek temposuna ek olarak iki yüz metre etkili kısa sprintiyle fark yaratıyor. Bugün grubun kalabalık olmasıyla Tolgahan’ın o kadar kolay boş kalamayacağını, Arnavut Beyi’nin jokeyinin de yarışı sona saklayarak bineceğini düşünüyorum. Arnavut Beyi bu grupta yıkılmamalı.

 

Grupta farklı kumaşa sahip olan ve bu sefer daha iyi olacağı pist, emsafeye çıkan  Petıt Blue’nun kolay kolay geçileceğini sanmıyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,5

2.Ayak: 2,6,5,7,12

3.Ayak: 6,4,1,8,10,5

4.Ayak: 10,1,3,4

5.Ayak: 1

6.Ayak: 7


Cengiz Gürbüz