• 31 Ağustos Kocaeli ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 7 ay, 3 hafta, 5 gün, 13 dakika, 10 saniye önce

İkinci ayak 7 ( Holdıng Vıctory ) eklendi.


Cochabamba
Ankara’daki son iki yarışına kadar çok istikrarsız görüntü çizdi. Zaman zaman sert gruplarda beklenmedik çıkışlar yapsa da süreklilik anlamında güven verdiğini söyleyemeyiz. Yine de bu grubun en iyi 1200 atının Cochabamba olduğunu düşünüyorum. Tokatçı, Aırtouch, Aytemiz gibi sert kaçakların varlığıyla yakın beklemecilerin avantajlı olduğu yarışta favorim. Son İstanbul performansıyla, çok iyi duruma gelen Büyük Beyaz ilk rakip tutuyorum. Start yeri çok güzel, Hışman’ın ısrarıyla ön gruptan düşmeyecektir, en iyi olduğu mesafede ve yatkın olduğu kaba kumda çok şanslı. Stili rakibi Airtouch’a rağmen, ilk yüzden sonraki temposunun rakibinden daha iyi olmasıyla öne gelebileceğini düşündüğüm Tokatçı son tercihim.

 

Romeo’nun gruba tartışmasız bir performans üstünlüğü var ama kapalı kutu atların oluşuyla Thor kadar sağlam bir banko değil. Mavra’nın ilk kaba kum yarışını beğendim, mesafenin 1400 olması da çok lehine, yarışı Romeo ile lüt haline getirebilirse şansı var. İstanbul’daki son iki yarışı da çok iyi olan, Kurtçabey’in kardeşi Tuğalp ve boş kalır görünen Cömert Çocuk sonraki tercihlerim.

 

Thor form ve kalite olarak çok üstün olduğu bu gruba kaybetmemeli, zaten Thor da geçilecekse bu altılı kolay kolay bulunmaz.

 

Bosforata, yarışın favorisi Desolator’a göre daha iyi yer tutabilmesiyle net favorim. Tamamen kısa çimci pedigrisine rağmen bu seviyelere fazla olan Kubi Dayı’yı Kocaeli’nin hafif kumunda göz ardı etmeyelim, iyi duruma da geldi. Ufaltmak için iki at yeterli görülebilir.

Sonra Desolator ve son yarışı fena olmayan Arızona Love.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 8,4,1

2.Ayak: 4,2,1,3,14,10,7

3.Ayak: 11,4,1,7,6,9,10

4.Ayak: 3,2,9,1

5.Ayak: 5

6.Ayak: 3,9,,5,1


Cengiz Gürbüz