• 31 Aralık Adana ( ekleme )

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 3 ay, 3 hafta, 2 gün, 19 saat, 55 dakika, 30 saniye önce

Pistin durumundan dolayi ikinci ayak Tekbabayi ekledim. Last Point sansini daha da artirdi.


Kırmanşah
artık bir zahmet kazansın.

 

Son iki yarışında da süper aksiyonlar yapan Sake Bomb elli kiloyla bu grubu da geçmeye çok yakın görünüyor.

Tatvan Kızılca ve Absolute Power ikilisinin süratlendireceği yarışta, başta olmasa bile viraja doğru temponun artacağını düşünüyorum, bu ikili birbiri için mutlaka dezavantaj yaratacaktır. Bu da  Sake Bomb’un işine gelecek detaylardan bir tanesi. Bekleyenlerden Toro Toro dışında Sake Bomb için dikkate değer bir at yok, onu da son durumuyla geçmesi lazım. Bankom Sake Bomb.

 

Dabhan ve Fiskaya ikilisi hem son yarış performansları hem genel potansiyel anlamında grubun önünde ve birbirine çok yakınlar, ayırmadan yazalım. Son yarışı fena olmayan Çorutay son tercihim.

 

Resume’nin oğlu Last Point kaba kumda bambaşka bir havaya bürünebilir. Resume’nin bütün tayları ve hatta kızı Dilara ( Glendor’u vermişti )kaba kumda üst düzey potansiyele sahipler. Last Point de hem idman performansı hem de eşgal itibarıyla kaba kumu daha iyi koşabileceğini gösteriyor. Kazanmaya çok yakın olduğunu düşünüyorum. İkinci tek için düşünülebilir.

1500/35’e kadar düşüren Yonaguska’nın tayı Has Yağız ve Kırdere’den önce çabukluk yapıp boş kalabilirse İnto Star yarışın sigortaları.

 

Dördüncü ayağa çok at yazalım, zaten azar azar geldik. Esmer Efe kısayı daha iyi koşuyor, en çok onu tutuyorum. Sıralamam şablonda.

 

Kaizbert yavrusu Mehmetin Oğlu ve mesafenin uzamasıyla şansını artıran Malta Şahini ikilisini önce yazalım. Tirebolu’nun son yarışı ölçü değil, mutlaka daha iyisini yapacaktır, üç ata kapalı.

 

Asaletli’nin bugün boş kalma imkanı olabilir ve grup uygun, günün şansı olan, az sayıdaki cazip isminden bir tanesi.

Boztepebeyi, Gecenin Sesi, Poyraz Ateşi ve Demirciefe sıralamam.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 10

2.Ayak: 2,3,1,6

3.Ayak: 5/7,1

4.Ayak: 4,5,1,2,3,6,8,9,10

5.Ayak: 5,4,7

6.Ayak: 4,8,1,2,6