• 31 Aralık Adana ( Pist Güncellemesi )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 3 ay, 2 hafta, 4 gün, 21 saat, 41 dakika, 4 saniye önce

Pistin durumu Adana'yı çok cazip hale getirebilir. Kaba kumda geçen seneden bir tık iyi yarışlar koşan ADİLABİ bu sahayı iyi koşacaktır, Berkalp'in yanına ilave ediyorum. İkinci ayağa da IŞILAY ekledim. Steppe Eagle ve Kaıser Soze  şablondan eksilttiğim isimler oldu. Altılı için belki geç oldu ama beşliye mutlaka dikakte alınız.


Yedilinin ilk ayağında boş kalabileceği bir yarış bulan Kafkas İmparatoru’ndan iyi bir yarış gelecektir. Sonra Sangam tutuyorum.

 

Net bir kaçak olmasa da hızlı start çıkışı yapamayan Tatvan Kızılca kalabalık grupta öne çıkmakta sorun yaşayabilir. Biraz bile erken yürürse onu zorlayabilecek atlar var.

İyi duruma gelen Sherman Oaks ilk rakibi. Süratli ve kalabalık yarışlara bayılan ve istediği şartları yakaladığında erkeklerin yanında iş yapabilen Amigra muhakkak yazılmalı. Kara Ateş Urfa’dan bildiğim bir kısrak. Mesafe kalitesinin bu gruba yetebileceğini düşünüyorum. Ocean Seraph mesafenin uzamasıyla erken yürüdüğü son yarışından daha iyisini yapabilir.

 

Doping cezasından sonra ideal nefesini yakalamaya başlayan Bindalıngülü yarışın ve günün en net favorilerinden.  Tek yazılmasına itirazım yok ama üst üste iki defa iyi koştuğunu görmeden güvenmek içime sinmedi.

Yarış gören Jekfer için mesafe uzun olsa da yarış içinde iyi saklanabilen, net bir stile sahip olmasıyla etkili bir yarış koşabilir. Boş kalacak Arhipelegos’a son bir şans veriyorum. Son koşusunda da öne çıkarmıştım, Günebakış’ın etkili temposunda düzlüğe iyice boşalmış halde girdi, kendi yarışını koşabileceği bu yarışta bir şans daha verelim.

 

James Bond ve Hasafet’i çok yakın ve rakiplerinin bir adım önünde tutuyorum. Yarış gören Steppe Eagle düzlüğe bir iki boy avanslı çıkabilirse bugün daha dirençli olacaktır. Gece Rüzgarı ile kapamış oluruz.

 

Berkalp hem potansiyel hem mesafe kalitesi itibarıyla gruptan farklı seviyede. Son koşusunda içinden gelen Zirve Tay’ı çabuk ayıramayınca aprantisi paniğe kapılıp içe yatmasına engel olamadı. Son sekizyüzden beri Berkalp çok doluydu ve kazanacağı belliydi. Aşağı yukarı aynı grubu geçeceğini düşünüyorum, bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 5,2,3,4

2.Ayak: 6,2,3,5,1,10

3.Ayak: 4,1,7,2

4.Ayak: 6,7,2

5.Ayak: 7,12,3

6.Ayak: 2,4

 

Yedili Ganyan

8,2 / 5,2,3,4,7 / 6,2,3,5,1 / 4,1,7 / 6 / 7,12,1,3 / 2