• 31 Ekim Diyarbakır

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 5 ay, 3 hafta, 4 gün, 2 saat, 56 dakika, 22 saniye önce

Programa ilk baktığımda niyetim Ettore’nin yanına at yazmaktı. Detayına indikçe içime sinerek yazabileceğim bir at bulamadım. Ettore’nin bu grupla arasındaki fark üç – beş kiloyla kapanacak durumda değil. Orta mesafeye biraz daha yatkın olsa da bu atlara kilo ve mesafe gözetmeksizin çok üstün durumda, ilk bankom Ettore.

 

Dayı Dayı Diyarbakır’da tatminkar iki yarış koştuktan sonra kolay sayılabilecek bir yarış kazandı. Öndeki ata takılmayıp onun dibinde kolay gidebilen, yarışın hiçbir yerinde küsmeyen yapısıyla kendi grubunda koştuğu her yarış kazanıra gireceğini düşünüyorum.

Bugün Guti’nin hemen dibinde iki gidecektir, son yarışında yaptığı gibi viraj sonuna doğru rakibini sıyırarak direneceğini düşünüyorum.

Rakiplerine bakalım. Son yarışında Dayı Dayı’yı sıkıştıran Magma için bu sefer mesafe epey uzun, 2000 metre Magma’nın düzlük performansını zayıflatacaktır. Guti zaten Dayı Dayı varken gelmez, mesafe uzun ve formu kötü. Yemcireşit’in ya kaçması ya ön grubu düzlüğe gelmeden atlaması lazım, buna uygun bir yarış olmadığını düşünüyorum. Sağnakhan en iyi yarışını koşsa bile Dayı Dayı karşısında bir adım geride.  Kendi seviyesindeki yaşıtlarına hakim durumda olan Aspendos’un da Dayı Dayı ile lüte kalacağı bir yarışta rakibini geçebileceğini sanmıyorum, sonuç olarak ikinci bankom Dayı Dayı oldu.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1

2.Ayak: 9,3,5,12,,7,13

3.Ayak: 6,3,5,8,9,10,12,2

4.Ayak: 7

5.Ayak: 6,3,1,2,4,7,8,9

6.Ayak: 1,5,4,7,10,12,9,8


Cengiz Gürbüz