• 31 Ocak Kocaeli

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 2 ay, 3 hafta, 4 gün, 13 saat, 24 dakika, 16 saniye önce

Banko seçeneği olarak pek çok isim aklıma geldi fakat hiçbirine emin olmadım. Neticesinde, cazibesi olmasa da görece daha sağlam bir isimde karar kıldım.

Bahsettiğim alternatifler Judy Fast, Cosmos ve Lambuka. Jusy Fast grubun en mesafeci ismi gibi duruyor ama İlham Kızım, Sacred Zenyatta mesafe problemli olmalarına rağmen kum yeteneği yüksek isimler. Her şeye rağmen, Best Of Azra’nın süratli başlaması Sacred Zenyatta’yı bozacağı için Judy Fast’in şansını artıyor, güvenebilenler için mantıklı yönleri var.

Cosmos’un da şansını yüksek buluyorum fakat bu diğerlerinin çok önünde bir pozisyonda değil. Kaldı ki yarış cazip sonu çıkarmaya oldukça yakın. Burayı Cosmos ile öldürmek istemedim.

Dark Phoenıx orijin itibarıyla bu pist mesafenin atı görünmese de gruba net hakim bir kalitesi var. Bu denklemin sonucu kestiremediğim gibi Lambuka’ya da pek inanamadım.

 

Bankom Gaudi. Bu mesafede Gaudi’nin performansı, istikrarı, formu gruba hakim olacak seviyede. Özellikle mesafenin çok kısa olmaması sürat özelliğini de kırdığı için Gaudi’ye güveniyorum. Bankom.

Bol şanslar..


Not: İkinci banko için tercih öncelikle Judy Fast olmalı.

 

1.Ayak: 5,,4,1,3,2

2.Ayak: 9,1,2,6

3.Ayak: 1,5,3,2,4,6

4.Ayak: 6,2,5,4

5.Ayak: 5 ( Gaudi )

6.Ayak: 11,2,4,6,8,9


Cengiz Gürbüz