• 31 Temmuz İzmir

Ekleme Zamanı : 1 yıl, 8 ay, 3 hafta, 3 gün, 6 saat, 17 dakika, 10 saniye önce
Kaiho çıkış yaparak gelen tek isim olup bu gruba göre de güçlü bir potansiyel taşıyor. Start avantajını optimum fayda ile değerlendirecektir. Turamhan uzun süredir sevdiği yarış tipini koşamıyordu. Bugün hemm mesafe hem bir start faktörü kendisini bu imkanı sunacaktır. Favori için en tehditkar isim olmasını bekliyorum. Henüz maiden olmasına karşın Bayan Mahur kısalan mesafede ve özellikle izmir çiminde etkili bir kısrak, şans verilmeli. İyi günündeyse The Must Obey de iş yapacaktır. Kapalısı dört at görünüyor.
 
İlk yarışında da tek oynadığımız Youmee, düzlüğe kazanır pozisyonda çıkmasına rağmen yeterince agresif olamadı. Bu anlamda taydan beklediğimi yüzde yüz bulduğumu söyleyemem. Bununla birlikte tayın kumaşı açıkça görünüyor ve gelişim göstereceğine emin olabiliriz. Çok uygun bir maiden grubu yakalamış olup start avantajı da doğrudan kendisini işaret ediyor. Bu taylara karşı bitirici hamleyi bekleyebiliriz, bir kez daha bankomdur.

Kalitesi, gençliği ve çok iyi formuyla Karadöker günün en güçlü favorilerinden biridir. İki tekli oyunlar tereddüt etmeden güvenebilir. Oldukça dolu bir idman programıyla gelen Kuru Soğan ve üstün pedigrisine paralel işler yapmaya başlayan Bustany, sağlam kurgulara yazılmalı.
 
Bol şanslar...
 
 
1.Ayak: 2,4,5,3
 
2.Ayak: 8 (Youmee)
 
3.Ayak: 12,,8,4
 
4.Ayak: 3,4,5
 
5.Ayak: 2,1,3,4,5
 
6.Ayak: 5,3,1,4,8,11,7,6
 
 
Cengiz Gürbüz