• 3 Ağustos Ankara ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 8 ay, 3 hafta, 1 gün, 7 saat, 13 dakika, 5 saniye önce

Son ayak Astronomik ekledim


Erbabam, Takıl Beri’den daha seri olmasıyla tempoyu yükseltmek zorunda kalsa bile öne gelecektir, eski durumunda olmamasına ve çok sık koşamaya başlamasına rağmen bu grupta tartışmasız favori. Aşırı süratlenirse, altı ayda bir gerçek yarışını koşsa da Coşanmeriç’e dikkat etmekte fayda var, ilk yarış bende iki at olacak. Alburak Kızı’nı son yarışını beğenmediğim için eliyorum ama yazılabilir, tercih size kalmış.

 

Rusgelin çok ağır ve haklı favori olduğu bu yarışı kolay kolay kaybetmez.

 

Dıstant Shınıng’i ilk yarışında tek önermiştim, kazandı ama beklediğim kadar üst düzey bir yarış değildi, bugün tecrübeli atları da kollamakta fayda var. Elazığ’dan gelen Blagay’ın yetenekli bir tay olduğunu biliyorum, çimi koşacaksa ( fikrim yok ) çok şanslıdır, sonra Civanım ve Akon.

 

Turbocu’nun mesafe sorunu sanıldığı kadar büyük değil, Büyük Doğu ve Yeşiltaş kesinlikle sıkıştırmayacak, kolay boş kalacağını ve yine kesinlikle yazılması gerektiğini düşünüyorum. Demircenk ve İdealist yarışın kapalısı.

 

Berkuk, Mahrem, Küçükcemre ve Sır Perdesi birbirlerine çok yakın, gruptan üstün yarışlar koşuyor, ayırmazsak yeterlidir.

 

Kızım Özçelik ve İsakızı’nın birlikte koştukları 1200 yarışı hatırlayalım. Kızımözçelik öne çıkma hedefiyle yarışa başlamış, beklemediği şekilde Karacagüzeli’nin çok sert temposu ve direnciyle karşılaşınca son yüzde yarıştan tamamen düşerek dışından gelen İsakızı’na geçilmişti. 1400 yarışlarını ölçü almıyorum, Kızım Özçelik tam bir 1200 at, erkeklerle ve sert tempo içinde koştuğu 1400 yarışlarda çıkan totosu aldatıcıdır.

Bugün yarışı daha kolay götürme şansı var, yarışın en hızlı start çıkışı ve temposuna sahip. Düzlüğe sermeyeli ve önde girmişken İsakızı’na dayanacağını düşünüyorum, ikinci altılıda bankom. İlk altılıyı ikisini birden yazıp risksiz geçebilirsiniz.

Bol şanslar..

 

Birinci Altılı

1.Ayak: 6,5

2.Ayak: 6

3.Ayak: 3,5,1,2

4.Ayak: 2,9,7

5.Ayak: 2,6,7,10

6.Ayak: 5,,3

 

İkinci Altılı

1.Ayak: 2,9,7

2.Ayak: 2,6,7,10

3.Ayak: 5

4.Ayak: 5,4,3,8,6

5.Ayak: 2,7,9,6

6.Ayak: 7,10,12,14,3,6,18,15

 

Cengiz Gürbüz