• 3 Ağustos Kocaeli

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 7 ay, 3 hafta, 4 gün, 5 saat, 52 dakika, 42 saniye önce

Megaforce abisi Veliaht gibi Kocaeli’de daha etkili. Her yarışında gelişiyor, zamanla daha da iyi olacaktır. Bence orta mesafede Kocaeli yerli taylarının tamamından üstün bir kumaşı var. Bugün yine çok uygun bir gruba çıkıyor, Balyeci Salih kaçacak, Megaforce iki gidecek. Balyeci Salih boş kalabildiği zaman etkili oluyor ama Tokatçı gibi virajda kopup gidememesi Megoferce’un çok lehine. Megaforce önünde ve yakınındaki atı bir şekilde geçmeyi başaran bir yarış karakterine sahip. Balyeci Salih’i düzlüğün ortalarında geçeceğini düşünüyorum. Sinkızı iki yarış görüp fena koşmadıktan sonra, bugün Çiçek etkisiyle beklediğim gibi favori çıkmış. Megorce’un orta mesafe kum kabiliyeti Sinkızı’ndan daha yüksek. Sonuç olarak bankom Megaforce oldu.

 

Pisces’in hafif Kocaeli kumunu çok seveceğini düşünüyorum, sorunsuzsa bu yarışı kazanır. Tokatçı ve İlkerbeyli kapalısı.

 

Viranekaya ve Kızgındemir kapalı.

 

Keremtosh sentetikte adım atmayınca, doğrusunu yaparak Kocaeli’ye getirmişler. Bu kadar garanti bir kısa mesafe kaba kum orijini az bulunur, hem Tarhundas hem Country Reel, eşgal zaten tam annesi. Keremtosh’un kısa kumda grubun üzerinde kumaşı var, kesinlikle ilk at düşünülmeli, misli ve yedili ganyan için tek yazılmalıdır. Öne kolay gelir görünen Akyazılı Sıla ve yetenekli Arkansas Soul rakipleri. My Will tutmuyorum. Keremtosh ‘a bahis oynamanızı şiddetle tavsiye ederim.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,3,5,4,6,8

2.Ayak: 3

3.Ayak: 4,3,2

4.Ayak: 5,7

5.Ayak: 7,,1,4

6.Ayak: 4,5,6,7,3


Cengiz Gürbüz