• 3 Aralık Adana ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 4 ay, 2 hafta, 5 gün, 18 saat, 15 dakika, 37 saniye önce

İkinci ayak 9 ekledim.



Start problemini abartmadığı sürece mesafe, pist kalitesi en yüksek isim Fast Fantastic. Kendisini düzlüğe taşıyabilecek en ideal jokeyle koşuyor, favorim. Yıldızlı Aslan’ın son koşusu bugünkü grup ölçüsü, mesafenin lehine şekilde kısaldığı da hesaba katılınca çok iyiydi. Aprantisine bakıp ikinciliğe koştuğu düşünülebilir fakat süratiyle koşan, tipik bir Cuvee olup aprantisi istemese de yarışı lehine çevirebilir. Kum yeteneği, tecrübesiyle kesinlikle yazılmalı.

İkinci anne pozisyonunda Alathezal gibi sınıf kum atı üretebilen bir isim taşıyan Orhun Reis; ilk yarışında gösterdiği sürat, kumda değişebilme potansiyeliyle yazılabilir, son tercihim.

 

 

Bankom beşinci ayakta Kanekonun Oğlu. Tayla ilgili dikkat edilmesi gereken birinci konu mesafe. 1200, 1300 ideali olup sonrasını henüz iddialı şekilde koşabilecek bir görüntüde değil. Yarışın favorisi Taluzek’in benzer stilli, kendisinden çok daha çabuk bir rakibi var; Cankardeşler.

Kanekonun Oğlu yakın bekleyip kısa sprintle hakim olabilen bir stile sahip. Koacakay tayı iyi tanıyor, pistle ilgili de sorun yaşayacağını sanmıyorum. Taluzek’in Cankardeşler gibi ciddi bir dezavantajla koşacağı yarışta Kanekonun Oğlu için mesafe dahil aradığı her şeyi bulabileceğini düşünebiliriz. Bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,4,3,6,7

2.Ayak: 3,6,5,1,2,7,4,8,9

3.Ayak: 5,10,9

4.Ayak: 5,6,3,,1,2

5.Ayak: 6 ( Kanekonun Oğlu )

6.Ayak: 10,8,1,3,5,14


Cengiz Gürbüz