• 3 Aralık Bursa

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 3 ay, 3 hafta, 4 gün, 23 saat, 1 dakika, 43 saniye önce

İki yarış gören Bombacan bunlar için yeterli göründü, ön grupta çok sert bir mücedele olacağını sanmıyorum, bu tip yarışları çok sever, grup tam dişine göre. Asarcıklı ve Beyza Sultan grubun formda ve kaliteli bekleme atları, üç at bende yeterlidir. Diğerleri ne olacak da kazanacak? pek cevap bulamadım açıkçası.

Duşo Moya bu grup için etkili bir tay, bir önceki yarış kumda gösterdiği çabukluğu beğenmiştim, gelişime de açık bir tay. Çok çok şanslı buluyorum. Mıss Balkan pedigrisinde Primo Dominio faktörü olan bir tay ki bu da karakteristik olarak sürat getiriyor. Prıncess Rio’dan erken kurtulup avans yapabilirse Duşo Moya’nın elinden kaçabilir, bana iki ihtimalle bir yarış gibi göründü. Ya Duşo Moya kazanır ya Mıss Balkan bitirir diyorum.

Çetinsu’nun özellikle son koşusu şahaneydi. Pedigrinde ikinci anne Ahum faktörü var ki bu da kum kalitesi demek, Tamerinoğlu yapısını da taşıyan bir tay. Aynısını koşabilirse bunları geçmeye çok yakın, bankom.

Beşinci ayak günün tuzak yarışı, Powerbank’ın aman aman bir kabiliyeti yok, üstelik bekleme yapıyor; en tehlikeli tay yarışı favorisi tipi, bence geçilebilir. Aşan Prenses’i mutlaka yazıyoruz, çim yarışında güzel işaretler verdi, kendini gösterecektir ama nereye kadar gider bilemiyorum. Kesinlikle denemeye değer. Hıgh Level ve Reason Why ikilisini de mutlaka yazıyoruz.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,6,4

2.Ayak: 4,5,2,1,3,7,8,11,10

3.Ayak: 2,5

4.Ayak: 4

5.Ayak: 7,1,5,8

6.Ayak: 2,12,1,3,15,8,6

 
Cengiz Gürbüz