• 3 Aralık İzmir ( Çıkan At )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 4 ay, 3 hafta, 17 saat, 39 dakika, 9 saniye önce

Manosuh yerine Yıldırım Şah ekledim.


Kahkeşan
güncel form durumu ve yarış performansı olarak grubun bariz önünde. İki şekilde zorlanabilir, Galapagos veya benzer stilli rakibi Özbilgin ikilisinden birinin boş kalması. Özellikle Galapagos, Özbilgin’in liderliğini kabullenirse Özbilgin en az Kahkeşan kadar şanslıdır, üç atı ayırmadan oyunuma yazacağım.

 

Süratli pist temposunu kuma da taşıyabilen Maraz Han boş kalabileceği bu yarışta mutlaka yazılmalıdır, İzmir programının en şanslı cazip atlarından biri Maraz Han.

Manoush için mesafenin çok kısa olduğunu düşünüyorum. Yedi yaşında, aradan dönen Manosuh bu mesafede çabukluk yapmakta zorlanabilir, dikkatli olmakta fayda var. Toprakhan’ın Kocaeli’den bildiğimiz üzere kumu da var, kesinlikle yazılmalı. Kaba kumu berbat olsa da ideal mesafe, iyi yer tutabilme gibi sebeplerle Love Me Tender ve kilo problemine rağmen bu mesafede dikkate alınması gereken Karesi son tercihlerim oldu.

 

Obrada’nın İzmir sezonuna damga vurabilecek bir pedigri ve görüntüsü var. Sentetikte bile süratiyle fark yaratan Obrada, benzer tempoyu, çok daha etkili şekilde kaba kuma taşıyacaktır. Halis bence uzun süre sonra risk alarak doğru bir tercih yapmış, Indıan Dady ve Obrada arasında kaba kum performansı olarak Obrada lehine önemli bir fark olacağını düşünüyorum, bankom.

 

Laguna Lady start problemi yaşamazsa, çimden bozma, kaba kum performansları son derece sınırlı bu atları geçecektir. İkinci teke ihtiyaç duyanlar Laguna Lady’e güvenebilir.

Kapalısı için Uçak Kaçtı, Triple Crown ve Okyanus Sisi.

 

Paramparça ve Star Belit ikilisi, ilk yarış performansı olarak bugünkü tecrübeli rakiplerinden daha yetenekli bir görüntü verdiler. Özellikle Paramparça mesafeye de yatkın olmasıyla grubun bir adım önünde.

Zafer Meydanı ve Kazorina ikilisiyle son ayağı sağlama alabiliriz.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,2,3,1,6,5,7

2.Ayak: 2,4,7

3.Ayak: 5,2,1,3,6

4.Ayak: 3

5.Ayak: 2,,3,1,5

6.Ayak: 3,8,5,2

 
Cengiz Gürbüz