• 3 Ekim Ankara

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 5 ay, 3 hafta, 5 gün, 8 dakika, 26 saniye önce

Birolağa pedigrisinde kum yoğunluğu göze çarpsa da tıpkı abisi Sumel Han’ın sentetik performansı gibi çimi de kazanır seviyede koşabileceğini düşünüyorum. Pistin hafif yumuşak olmasını da avantaj kabul edebiliriz. Uygun grupta kazanmaya yakın buluyorum.

Rakipleri pistine dönen Bay Bay Hepiniz, kısalan mesafe avantajıyla No Control ve Luxor/Pivotal çaprazlı, ilk kez çim deneyen Quimada Grande.

 

Sorunları nedeniyle sınırlı sayıda yarış koşabiliyor olsa da piste çıktığı her koşulda yarışını yapan Strata’nın ideal koşullarında kazanmasını bekliyorum. Şpildat kazandığı son koşusunda erken yürüyüp Erdemirci’ye kaybettirirken istediği sonucu almıştı. Bugün de benzer şekilde Lumınescence’nin üstüne gitmesini bekliyorum. Bu şekilde yarış gidişi de Strata’nın lehine görünüyor. İlk altılı için alternatif banko tercih edebilirsiniz.

Rakibi Luminescence.

 

Adilabi, Ozanşah mücadelesinden bence ayakta kalan Adilabi olur fakat Ozanşah’ın çabuk hızlanabilmesi Adilabi’yi mutlaka etkileyecektir. Virajlı dış start da Adilabi’nin numaraya kolay çıkmasını zorlaştıracak. Dünkü Stallion Falcon örneğinde olduğu gibi.

Bu şartlarda bekleyen atlara yönelmek mantıklı görünüyor. Atlas Çiçeği, Adilabi’nin diri kaldığı ve beraber koştukları son yarış dışlarına kolay gelmiş fakat bir noktadan sonra Adilabi’nin direncine cevap verememişti. Adilabi, Ozanşah mücadelesinde, Mücahit ve 50 kilo etkileriyle çok daha iyisini yapabilmesi gerekir. İki altılı için de banko tercihim Atlas Çiçeği oldu.

Bol şanslar..

 

Birinci Altılı

1.Ayak: 2,1,9,6

2.Ayak: 2,5,1

3.Ayak: 5,,2

 

İkinci Altılı

1.Ayak: 6,7,3,4,2,8,9

2.Ayak: 4,3,5,7,2

3.Ayak: 5 ( Atlas Çiçeği )

4.Ayak: 3,7,4

5.Ayak: 6,3,2,1,5

6.Ayak: 8,6,9,5

 
Cengiz Gürbüz