• 3 Ekim İstanbul

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 6 ay, 2 hafta, 1 gün, 2 saat, 48 dakika, 10 saniye önce

Üst gruba ancak tabela yapabilecek ölçüde diş geçiren Süpermen grubuna dönüyor. Atın formu gayet iyi olup etkili mesafesinde favorim. Arapların istikrar anlamında en namuslu dişilerinden Hızlı Asiye, grubunda bu mesafeyi yakaladığı hemen her yarış pist gözetmeksizin kazanıra girmeyi başarıyor. Dişine gör rakipler yanında ve en iyi mesafesinde kesin yazılmalıdır. Mesafeyi uzatabilmesiyle Özhaber yavruları içinde özel bir yerde duran Kralömer için kısalan mesafe dezavantaj kabul edilmemeli. Kilo avantajıyla birincilik mücadelesini içinde olacaktır.

Süratli tempo içinde en iyi bekleyen üç atı yazdık, geçeceğimizi düşünüyorum.

 

Görece üstün performansıyla Amadis, biraz uzun mesafeye rağmen yarışın bir numaralı ismi. Henüz bir izlenim yaratamamış olsa da Milvus’un zaman zaman gösterdiği çıkışı bu gruba yeterli. Uzunda bekleneni vermeyen Sinirli Çocuk 1600’e dönmesiyle bu grupta kesin dikkate alınmalıdır. Son yarışı fena olmayan Winner Gets İt All ilavesiyle yeterlidir.

 

Wardenclyffe düzlük başı çok etkili bir ayak çabukluğu yaparak rakiplerini gücüyle olduğu kadar stiliyle de eziyor. Dispargatör’e oyalanmadan hakim olup sonuca gideceğine inanıyorum, bankomdur.

Bol şanslar…

 

Not: Değerli üyelerim, Elazığ paylaşılmayacaktır, bilginize.

 

1.Ayak: 1,2,8

2.Ayak: 2,3,4,11

3.Ayak: 6,8,4,5,2,1

4.Ayak: 6 (Wardenclyffe)

5.Ayak: 14,2,11,10,9,4,6

6.Ayak: 13,1,6,7,10


Cengiz Gürbüz