• 3 Eylül İzmir ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 7 ay, 2 hafta, 6 gün, 10 saat, 13 dakika, 54 saniye önce
Sahadan son dakika gelen, kaçabildiği zaman tehlikeli Özerdinç'i geniş oyunlar, beşliler değerlendirebilir.


İzmir bankom Whıtesox oldu. Whıtesox özellikle bu sezonki İzmir yarışlarında sert gruplar hedefleyerek koştu. Kısa çim dişi yarışlarına yüksek handikabı dolayısıyla uygun kilolu giremediği için böyle bir yol çizmek zorunda kaldılar. Hiçbir yarışında kazanıra girmese de, Enricom, Zencirbey gibi atlara çok yakın bitirerek iyi durumda olduğunu gösterdi. Zaten Whıtesox'un kısa çim kalitesini biliyoruz. Grubuna dönmesi, yarış gidişini uygunluğuyla kazanmaya çok yakın buluyorum.
 
Biraz yarış gidişine bakalım. Wıld Of Westport ve Ofsayt kaçacaklar, Pınar Sultan da düzlük başında öne gelmeyi hedefleyerek erken yürüyecek. Potansiyel anlamında Whıtesox'un en sert rakibi Pınar Sultan ve Storm Tracks ikilisi. Pınar Sultan'ın en başarılı olduğu yarış tipi, ablası Kızımaslı gibi düzlük başında kolay öne düşüp, temposunu devam ettirebildiği yarışlar.İş sprinte kaldığında veyahut önde biraz dirençle karşılaştığı zaman zorlanıyor. Bugün en dışarıdan çıkacak olmasına ek olarak Wıld Of Westport'un, en azından düzlük dönüldükten sonra iki yüz metre kesmeyecek oluşunun dezavantaj yaratacağını düşünüyorum. Storm Tracks'i çok kötü start yeri ve apranti için zor bir at olmasından ötürü eledim. Sibel Su ve Ceylan Hanım yarışın tehlikeli; fakat Whıtesox'un gerisinde bulduğum diğr atları.
 
Sonuç olarak, uygun grup ve yarış gidişi yakalayan Whıtsesox'dan yana banko tercihimi kullandım.

 
 
İlk yarışındaki çok sermayeli görüntüsü ve kuma da yatkın pedigrsisiyle Mavi Gözlü Dev favorim. Rakiplerinin gelişmesiyle yavaş yavaş sıkıntı yaşamaya başlayan Anzas mesafenin 1200 olmasıyla mecbur yazılacak. Her yarış biraz daha ileri giden Harunhan, düzlüğü ön gruptan kopmadan dönebilirse en az Anzas kadar şanslıdır.
 
Bol şanslar..
 
 
 
1.Ayak: 8,6,9,5,1,3,10,4
 
2.Ayak: 3
 
3.Ayak: 4,2,7,8,3,10,5,9
 
4.Ayak: 4,3,2
 
5.Ayak: 3,1,2,,7
 
6.Ayak: 11,2,6,1


Cengiz Gürbüz