• 3 Kasım İstanbul

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 5 ay, 2 hafta, 2 gün, 15 saat, 22 dakika, 50 saniye önce

Sınıf orijini, özellikle son koşusundaki hazır görüntüsüyle Barth Boy banko tercihim oldu. Anne hattı saf sürat ve çim barındıran bir pedigri. Gökhan’ın kantarmasıyla, ilk kez koşacağı çimde bu atları geçeceğini düşünüyorum. Mehmet Kaya’nın bindiği Erkarslan’ın numaraya ısrar etmeyip Barth Boy kaçıp bitirme şansını bulursa bence işi daha kolay olacak. Aksi durumda yapacağı yarışa da inanıyorum. Bankom.

 

Hayal Tufanı için çok kolay numarayı alabileceği, Müslüm uyanık davranırsa yarış gidişini çok etkili kullanabileceği bir yarış. Geçen seneki kadar etkili olmasa da gördüğü yarışlarla bu atları geçebilir durumda.  Barth Boy’a alternatif olarak veya gelmemesi durumunda beşli bankosu gibi düşünebilirsiniz.

 

Hopa Şahı son koşusunu jokeyinin inisiyatifiyle bekleyerek kazandı. Esas gücünü öne düştüğü zaman gösterecek ve ilk kez bu kadar iyiyken bu atlarla koşuyor.  Öne düşmesi halinde Aynişan’ı çok zorlayacaktır.

Bunun dışında Aynişan her zaman etçiği Gurbet Ateşi’ni yine geçer. Dolayısıyla benim gözümde Aynişan – Hopa Şahı şeklinde iki atlı bir koşu.

Bol şanslar..

 

 

1.Ayak: 1 ( Barth Boy )

2.Ayak: 7,,1,2,8,4

3.Ayak: 3,7,5,2

4.Ayak: 2,6

5.Ayak: 5,2,3,4,1,8,7

6.Ayak: 2,7,6,4,8,11,12,1,3


Cengiz Gürbüz