• 3 Mayıs Ankara

Ekleme Zamanı : 1 yıl, 10 ay, 3 hafta, 5 gün, 2 saat, 20 dakika, 38 saniye önce

Ankara’yı makul bir rakam içinde tutarak teksiz kurdum. Ters köşe yapabilecek bir program olduğunu düşünüyorum. 

Güçlü rakiplere karşı Kösef’in son yarışı bence çok iyiydi. Kendi sınıfına iyi sinyaller gönderdi. Uygunlaşan grupta düzlük başına hakim olup sonunu da getirebilir. Özoyuncu kısayı daha iştahlı koşuyor, net yazılmalıdır. Bir şekilde numara götürebilirse Kudretlitay ve Ankara kumunu gördüğü gibi çıkış gösteren Mezithaber minimum risk için yazılması gereken diğer atlar. 

Snellmen temiz bir favori gibi görünse de son yarışında kaliteli bir maiden grubunu sürklase eden Sefam Olsun’a da şans vereceğim. Kısrakta hem sürat hem tempo özelliği güçlü biçimde bulunuyor. Çime tutunursa zorlayıcı bir rakip olabilir. Çimnde ilk kez mesafe yakalayan Brıght Of Fıre bombacılara önerimdir. 

Tebalada Ateşle İmtihan ve Kaşemum Kara ilk yarışlarıyla oldukça göz dolduran ve gruptan ayrılan taylar. Ateşle İmtihan’ın yarış içinde envai çeşit sorun yaşamasına karın mükemmel bir düzlük koştu. İlgi çekici pedigrisiyle az ata inen yarışta direkt favorimdir. Rakibi Kaşemum Kara. 

Berktimur son yarışıyla gruba ağır basıyor, tek arayan kurgular için en ideal seçim olduğunu düşünüyorum. İyi rakipleri de benzer stilli, sürate çıkarak sonuç almayı hedefleyen yapıdalar. Abiş’in doğru yerde kantarma tutuşu Berktimur’u sonuca çok yaklaştıracaktır. Dilber Fırtınası’nın son yarışını ölçü almıyorum, mesafeden etkilendi veya başka bir sorun yaşadı. Süratli ve lehine görünen yarışta sürpriz arayanlar mutlaka değerlendirmeli. Çimde çok iyi çıkış yakalayan Jet Hemo’yu da yazıp günü kapatalım. 

Bol şanslar... 

 

1.Ayak: 2,4,1,10 

2.Ayak: 6,7,5,4,10 

3.Ayak: 2,5,1 

4.Ayak: 2,5,3 

5.Ayak: 1,5 

6.Ayak: 2,,12,7 


Cengiz Gürbüz