• 3 Mayıs Elazığ ( Çıkan At )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 10 ay, 3 hafta, 4 gün, 5 saat, 21 dakika, 17 saniye önce

Son ayak çıkan Beybin Hanım yerine Turbine eklendi.


İlk ayağı Moonbow’un New Alaçat’dan dolayı boş kalamayacağı için fazla ellemiyorum, çok at yazalım.

 

Grand Bosphorus’un, onda birini gösterse de kum için güzel bir pedigrisi var. İkinci anne Morrıs Code kaba kumda değerli bir anne, Grand Expectations, Dayı, Örümcek Adam gibi bir Grup, bir Kısa Vade bir de Handikap atı verdi. Onun kızı Ekınoks Code’un yavrusu Grand Bosporus eşgali ve geniş aksiyonlu yapısıyla özellikle Grand Ecpectations’a benzese de güç olarak çok sınırlı bir tay. Ama yine de, mesafede eksileceğini düşündüğüm Brusk ve vasat potansiyelli Nizami ikilisinin yanında dördüncü at yakalamışken risk edilebileceğini düşünüyorum. Adana mesafe yarışları zaten bu grup için yeterli, uzun aksiyonlu ve kolay gidebilen yapısıyla Elazığ’ın ağır kumuna çok uygun olduğunu düşünüyorum, bankom.

 

Satanhan Elazığ’a çok fazla bir tay, start çıkışında sıkıntı yaşamazsa yine kolay kazanır. Ama ilk yarışında hafif tereddütlü çıktı, tercihli startın da yardımıyla öne gelme sorunu yaşamamıştı. Bu sefer normal start almışlar, biraz kapanırsa sorun yaşayabilir. Yeri olanlar Uçarkanat ve Kurman’ı da yazarak kapatabilir.

 

Kıyamet’e grup çok uygun olsa da hem Saalih'in erken sıkıştırma ihtimali, hem mesafenin 1600 gibi Kıyamet için baya zorlayıcı olmasıyla risk edilmemelidir. Darcey Bussel gibi Elazıp için iyi bir annenin torunu Çeko istikrarlı ve iyi yarışlar koşmaya başladı, mutlaka yazılmalıdır.  Volkanımsın son tercihim.

 

Yakışıklı Çocuk’u Bababirdal bozabilir gibi görünüyor, mesafenin de biraz uzun olmasıyla zorlanabilir. Başta, ilk yarışı fena olmayan, Gözüm Kaldı’nın kardeşi Kebnekajse olmak üzere Blaze Of Runner, Beybin Hanım, Sara Candal ve Sena Kızım rakipleri.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 5,8,3,1,7,9,12,6

2.Ayak: 3

3.Ayak: 1,,5,3

4.Ayak: 7,2,1

5.Ayak: 2,3,8,9,5

6.Ayak: 6,4,3,8,9,5


Cengiz Gürbüz