• 3 Mayıs İstanbul ( Düzeltme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 10 ay, 3 hafta, 4 gün, 31 dakika, 45 saniye önce

Beşinci ayakta Hector yerine Özbayhan yazmışım, düzelttim.


Petit Kurt
bankosuyla İstanbul’a başlayalım. Kurtiniadis’in kardeşi Petit Kurt,  Fastnet Rock gibi gösterişli bir aygırdan olmasıyla çok yüksek beklentilerle yarış hayatına başladı ama henüz pedigrisiyle orantılı bir yarış hayatı olduğunu söyleyemeyiz. Aradan döndüğü son yarışında bugünkü grubun mesafede en tecrübeli ve iyi yarışlarını koşana atı Torun Rüzgar’ı kolay geçti ki hafif ters olan 2000’de bile o yarışı yapmasıyla Petit Kurt’un bu sene daha iyi olacağını düşünüyorum.  Bugün mesafe aşağı yukarı yine aynı, Torun Rüzgar’ın yanında, ilk yarışları fena olmayan tecrübesiz rakipler var. Ben Petit Kurt’un hem tecrübesi hem yeteneğiyle grubun önünde olduğunu ve Özcan’ın erken yürütmemesi halinde kazanacağını düşünüyorum, bankom.

 

Ters mesafede yarış gören, grubun mesafe kalitesi olarak bir numaralı atı Great Master alternatif bankom. Yarışı fena değildi, düzlüğün en kritik yerinde kapanınca üç, dört boy daha önde gelebileceği yarışı geride bitirdi. Gelişen nefesiyle çok uygun grupta yarışın net favorisi, benim de ikinci banko önerimdir.

 

Son ayakta Adını Sen Koy aşırı favori çıkmış. Turbo taylarının kendi grubunu çok kolay geçen ama zoru görünce bekleneni veremeyen yapıları zaman zaman aldatıcı olabiliyor. Adını Sen Koy için de benzer bir durum geçerli, Ünalamca’nın, Rodosto'nun falan yanında bu kadar favoriyken tek yazmak hiç mantıklı değil.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 12

2.Ayak: 1,4,18,7,,3,6,17,10

3.Ayak: 1,3,10,7

4.Ayak: 1,8,5

5.Ayak: 5,,4,3,7,2

6.Ayak: 6,5,4,2


Cengiz Gürbüz