• 3 Ocak Bursa

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 2 ay, 3 hafta, 3 gün, 23 saat, 2 dakika, 29 saniye önce
Starbaba yerine King Of Storm ekledim.



Bursa'da dünkü Kocaeli'ne benzer, zayıf bir program var. Yine de bir iki yanıltıcı yarış olabileceğini düşünüyorum. Yüz elli, iki yüz civarı bir para vermesi bence mümkün.
 
 
 
Beneklikız kızlarına eşgal ve don özelliğini verip, sınıfını vermemiş gibi görünüyor. Kızlarının yavruları şimdilik sadece süratleriyle ve kaba kumda bir yerlere gelebiliyor. Çillim'in yavrusu Cupıds Arrow'un sentetik yarışı performans olarak olmasa da görüntü itibarıyla kum ve bu seviyeler için ümit vericiydi. Yeterli hazırlıkları var gibi görünüyor, çok uygun grupta iyi bir yarış yapacaktır.
 
Qazım Baba ve bu sefer daha iyi yer tutmayı becerebilirse, gruptan bir tık fazla potansiyeliyle Starbaba rakipleri.
 
 
 
 
Whısper'ın öne çıkabilirse yine kazanacağı bir yarış. Ama Lady Derya, Muat Gündüzeli, tercihli start üçlüsünü görünce yarış gidişini net okumak zorlaşıyor. Murat Gündüzeli kaçmayı denerse ( ki bence başarılı olabilmek için tek şansı bu ) yarış plase atlara dönebilir. 
 
Ashraqa, Komshu ve Ayza yazarak kapalısıyla geçiyorum.
 
 
 
Cömert Çocuk kaçabildiği zaman Oltacı'dan daha iyi bir at, bekleme yaparsa şanslar bence aşağı yukarı eşit. Gündüzeli ekürisi, biraz da kendini bulması ümidiyle Manidar'ı öne gönderirse yarış Oltacı'nın da içine girebileceği bir hale gelebilir. Sonuç olarak Cömert Çocuk - Oltacı ikilisini ayırmayacağım.
 
 
 
Sumel Han bu gruptan bambaşka bir at, son dönemin en ağır favorisi.
 
 
Bol şanslar..
 
 
 
1.Ayak: 1,7,5
 
2.Ayak: 1,4,3,5,8
 
3.Ayak: 6,5,3,2,1
 
4.Ayak: 1,3
 
5.Ayak: 3
 
6.Ayak: 5,1,2,3,4,7



Cengiz Gürbüz