• 3 Ocak İzmir

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 3 ay, 2 hafta, 2 gün, 6 saat, 3 dakika, 7 saniye önce

Güçlü bir annenin oğlu olan Çivrilli nihayet son koşusunda baştan sona yarışın içinde kalmayı başardı. Mesafenin lehine şekilde uzadığını düşünüyorum, düzgün başlayabilmesi durumunda kazanmaya çok yakın. Rüzgarberk de henüz potansiyelini yansıtamamış, özünde sırılsıklam kaliteli bir kum kağıdına sahip. Bugüne kadar en iyi yarışını 1600 de koştuğunu da düşünerek şans verilmelidir. Gruptan farklı potansiyele sahip, yeni yeni kıpırdayan bu iki tayla ilk ayağı geçebiliriz.

Baydöker’in son kaznadığı yarış öncekiler kadar net ve bitirici değildi. Çok sık koşmaya başladı, geçilmesi benim açımdan sürpriz değil. Skynet son yarışında sorunlu görüntü verse de anlık bir problem ihtimalini hesaba katarak, tam istediği şekilde koşacağı bu yarışta düşünülmelidir. Kocakaya’nın kantarması altında değişebilecek Reco yarışın son seçeneği.

Innovatıon’a bu mesafe uzun gelebilir, Angelatta ile erken de kapışırsa yarışın bekleme atlarına dönme ihtimali hiç de uzak değil. Aradan dönen You Never Know için grup ve gidişat anlamında çok uygun bir yarış, hazır şekilde dönüp gücünü koşması durumunda kolay bir koşu kazanabilir. İki at yazıp bırakıyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,8

2.Ayak: 6,7,1,2,3,4

3.Ayak: 3,4,1

4.Ayak: 1,5,4

5.Ayak: 5,3

6.Ayak: 2,4,5


Cengiz Gürbüz