• 3 Şubat Adana

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 2 ay, 3 hafta, 2 gün, 10 saat, 12 dakika, 28 saniye önce
Rumeysa tecrübesi, mesafeye yatkınlığı ve yeterli performasnıyla ilk ayağın tartışmasız favorisi. Aterion'a son koşusunda mesafe uzun geldi. 1200'de dişi Maiden yarış için iyi bir tay, stili de güzel, mutlaka yarışın içinde olacaktır. Kısa kumda kazanabilen atlar veren Disco Bay torunu Perfect Candal henüz nesefini toplayamamış, şimdilik sadece sürat gösteren bir tay. Gördüğü yarışla beraber ilk iki yarışına göre biraz daha iyi koşacaktır, son tercihim.
 
 
 
Solid Brothers'ın çıkmasıyla rakipsiz kalan Wınners Prıde'ın, pedigri olarak kısaya biraz daha yatkın olsa da bu gruba geçileceğini sanmıyorum, bankom.
 
 
 
Artuklu bgüne kadar boş kaldığı hiçbir yarışı kaybetmedi. Satanhan ile boğuştuğu, tempo anlamında çok aleyhine gelişen bir yarışta bile Yetim Ahmet'e direnmeyi başarmıştı. Bugün daha rölanti bir yarış olacak ve Yetim Ahmet'in o kadar sert gelebileceğini sanmıyorum, iki tekli ounlara risk edilebilir. 
 
Rakip elbette Yetim Ahmet.
 
 
 
Beşinci ayak ilk Maiden'a göre daha kapalı kutu, cazip tayların olduğu, alternatifli bir yarış. Adanalı Sevdam ve Mestanlı potansiyeli olan taylar, ikisi de aradan geliyor ve oldukça cazipler, mutlaka yazalım. İstikrarlı ve dişi yarışı için yeterli performansıyla Nehro, güzel işlerle hazırlanan, sınıf kısrak Wanganui River torunu Okande, yarışın objektif favorisi Ulrike ve bu kadar at yazmışken Yarışın Kızı - Sabre Dance ikilisi sonraki tercihlerim.
 
 
 
Son ayak oldukça karışık bir yarış ama iki atın çok iyi koşup kazanıra gireceğine eminim, yedili ganyan tercih edecekler için iki atla son ayağı risk edebilir. Endless Power orta mesafeyi kesinlikle daha iyi kşacaktır, üç, dört boy takılsa bile çok iyi koşacağına eminim. Lusinga iki yarıştır üst grupta koşup sırıtmıyor, istikrarı ve bu grup için yeterli kum yeteneğine sahip bir dişi, ondan da iyi bir yarış gelecektir. Biraz da şansımız yardım ederse son ayağı iki atla umuyorum ki geçeceğiz.
 
Bol şanslar..
 
 
 
1.Ayak: 7,1,6
 
2.Ayak: 4
 
3.Ayak: 5,6,2,3,4,1
 
4.Ayak: 1,,5
 
5.Ayak: 8,1,3,4,5,,9,6
 
6.Ayak: 5,7,3,1,2,4,10,12,14
 
 
Yedili Ganyan
 
1,2 / 7,1,6 / 4 / 5,6,2,3,4,1 / 1 / 8,1,3,4,9,5,6 / 5,7



Cengiz Gürbüz