• 3 Şubat İstanbul ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 2 ay, 2 hafta, 2 gün, 21 saat, 49 dakika, 5 saniye önce
Altili için beşinci ayağa Paci ekledim.


Özpar
'ın uzununa güvenemediğim için Özilhan ve Akınsoy da yazıp yedilinin ilk ayağını sağlam geçiyorum.
 
 
 
Blue Vıctory Kurtellerin bu sene İstanbul'da koşan erkekleri arasında en yetenekli ismi. Son koşusunda iyi bir rakibe geçildi ki bence geçildiği Kaynarca'dan daha iyi bir yarış koştu. Düzlük başında bariyerde aşağı yukarı yüz metre istediği aksiyonu yapamadı, ona rağmen yarışı fotoya kadar getirdi. İddialı isimlerini genelde vasat dişilerin oluşturduğu bu grubu geçeceğini düşünüyorum, bankom.
 
 
 
Aradan iyi dönen Toms için bugün mesafe, yarış gidşi ve grup gayet uygun. Erken öne düşebilirse bu gruba yakalanacağını sanmıyorum. Altın Akar'ın mesafe kısaldıkça etkisi artacaktır, Kocakaya faktörüyle de bugün mutlaka yarışın içinde olacağını düşünüyorum. Master Patrick'in son yarışı güzeldi, yazalım. Sonra Oddjob ve Gaddara.
 
 
 
Pendragon için mesafe ve grup bugün oldukça ideal görünüyor. 1400 - 1600 mesafelerde, düzlük başındaki etkili bindirmesiyle gücünü daha net kabul ettirecektir. Kocakaya tayı ezbere biliyor, kazanacağını düşünüyorum, ikinci bankom.
 
Obrada için mesafe uzun, Semih Bey, Pendragon'a her zaman geçiliyor, son hamleyi yapabilmesi için grubun biraz daha uygun olması lazım. Fırey Ates'in henüz Pendragon'u geçecek bir performansı yok.
 
 
 
Çatladıkapı ilk yarışında gösterdiği süratiyle vasat grubu domine edecektir. Rakip olarak sadece The Greatest tutuyorum. Pedigri ve sentetik beşinciliğindeki görünümüyle yetenekli bir tay, çıkış gelirse sadece bu taydan gelebilir.
 
Bol şanslar.
 
 
Not: Yedili için daraltmayı üçüncü koşunun virgül öncesini dikkate alarak yapabilirsiniz.
 
 
Yedili  : 4,2,3
 
1.Ayak: 2
 
2.Ayak: 2,7,1,,3,9
 
3.Ayak: 1,3,5,2,9
 
4.Ayak: 4
 
5.Ayak: 9,6,11
 
6.Ayak: 8,7,4,6,5,9,3,1


Cengiz Gürbüz