• 3 Şubat İzmir

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 2 ay, 2 hafta, 3 gün, 3 saat, 21 dakika, 25 saniye önce

Sulu kum faktörü gözetilerek bazı yarışlara gereğinden fazla yazılmıştır.

İkinci ayakta yarış gidişini doğru yorumlayabilmek az atla ve cazip geçebilme fırsatı sunabilir. Start çıkışı eski çevikliğinde olmayan Aksakallı için avantaj gibi görünen iç start bir anda dezavantaja dönüşebilir. Önündeki atlardan çabuk sıyrılamamak kendisi için kayıp bir yarış anlamına geliyor.

Numara götürenler içinde en şanslı ismin Look Star olmasını beklemeliyiz. Ara sonrası iyi bir yarışla döndü. Start çıkışı işler yolunda giderse bitirmeye yakın görünüyor. İlginç bir isim olarak Dartagnan’ı kayda değer buluyorum. At henüz Maiden olsa da gelişimi fena ilerlemiyor. 1200 metrede oldukça etkin bir isim olup önün arkasını bekleyerek eski gücünde olmayan rakiplerini vurabilir, dikkat! Blackball için 1200 metre fazla kısa görünüyor, onu da eledim. Risk alıp iki atla geçeceğim.

Thunder Jest için rakipler uygunlaşmış olsa da düzlüğe kadar daha aktif olması gereken bir yarış gidişi var. Alkılıç ve Forever Justen’ın yakalayacağı avansa karşı önlemini erken alamazsa yarış sıkıntıya girebilir. İşleri iyi görünen Medicane de bu pistte ihmal edilmemeli.

Kardeşcan’ın düzlük şovuyla üçüncü viteste kazanacağı bir yarış, rakipsizdir.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 5,1,3,2,7

2.Ayak: 2,8

3.Ayak: 1,2,3,5

4.Ayak: 1 (Kardeşcan)

5.Ayak: 5,4,2,6

6.Ayak: 3,1,8,4,6,7,2


Cengiz Gürbüz