• 3 Temmuz Ankara

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 9 ay, 2 hafta, 15 saat, 40 dakika, 13 saniye önce

Son ayak 7 ( Yıldıırmer ) ekledim.


Anadolu Beyi
’ni, geçen seneden beri bir türlü içeri atamıyoruz. Biraz limit üstü yarış denedikleri için kazanma konusunda zorlanıyor. Bugün Handikap 14’e kadar gerilemişler ve grup hakikaten sınıfını yansıtan taylardan oluşuyor. İç start ve tempo yapabilme avantajı olan Anadolu Beyi artık bu gruba yakalanmamalı. Alternatif banko olarak değerlendirebilirsiniz.

Aralıklı koşan Bipolar Lady grubun henüz limitini bulamamış ve iyi olduğu zaman Anadolu Beyi’ni zorlayabileceğini hissettiren tek ismi. Rakip yazacaksak böyle bir atı tercih etmek diğerlerinden daha mantıklı.

 

Berraksu’nun oğlu Londra, ilk çim yarışında annesinin kopyası niteliğinde bir yarış yaptı. Kumaş olarak grubun çok üzerinde olduğunu söylemeye gerek yok. İstikrarı devam edecekse bu gruba geçilmesi sürpriz olur.

Rakip olarak kaçak veya hiç koşmamış taylara yönelmek daha mantıklı. Londra’dan daha güçlü sprint yapabilecek bir tay yok. Dolayısıyla ya kaçan ya da kapalı kutu niteliğinde bir isme karşı zorlanabilir. Asterion’u arkasında tutabilirse, 1200’de etkili sürat yapabilen Sarışın Kurt ilk tercihimiz olsun. Sala ve Ben U Sen gibi birinci sınıf dişilerin tayları Püsküllü Bela ve Fundamental kapalı kutu kontenjanından şablona aldığım isimler. Özellikle Püsküllü Bela’nın sınıf bir sürat pedigrisi var, nasıl koşacağını çok merak ediyorum.

 

Akçeşme Ankara kumunda çok kolay aksiyon yapıp yarışı iki türlü de koşabilmesiyle güven veriyor. Bilbilan, Yoldaş, Çelikkalkan gibi atların yanındaki duruşundan sonra bu grubu zorlanmadan geçebilmeli, bankom Akçeşme.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,,3

2.Ayak: 4,6,12,15

3.Ayak: 4,2,1,8,10

4.Ayak: 1,2,,6,5

5.Ayak: 2

6.Ayak: 17,16,3,8,5,2,4,9,7


Cengiz Gürbüz