• 4 Ağustos Ankara

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 7 ay, 3 hafta, 2 gün, 22 saat, 22 dakika, 53 saniye önce

Tatver, Nevsal, Mahsima, Bağlam pedigri yapısı ve potansiyeli birbirine yakın isimler. Üç tayla birlikte sürat özelliği belirgin şekilde görülen Harem ilk ayak sıralamam.

 

Agah’ın orta mesafeyi bitirebileceğini sanmıyorum. Ozanşah ile birlikte olduğu zaman uzunu bile bitirmesi çok zorlaşıyorken bu mesafede yakalanmama ihtimali çok zayıf

Parpali ve Montego’yu ayrımsız yazacağız. İkisi de orta mesafe sürat yarışını çok iyi koşabilen atlar. Özellikle Montego’nun kazanabilmek için istediği her şey bugün var, favorim.  Özcan sabırlı binebilirse Parpali de uzun süre kazanırsa olacaktır. Sonunu da getirebilir. Beklemeye dönen Ozanşah orta mesafede de gücünü gösterecektir. Üç atla geçebileceğimiz, banko harici elemeye en uygun yarış olduğunu düşünüyorum.

 

Canpetek ve Asterion yarışa ciddi şekilde sürsat vereceklerdir. Canpetek zaten kaçmak dışında bir niyetle yarışa başlamıyor. Asterion belki beklemeye çalışabilir ama aşırı sertlik yapan, belli noktadan sonra zapt edilmesi çok zor bir kısrak. Dolayısıyla süratli bir yarış olması kaçınılmaz görünüyor.

Bahsettiğim yarış şeklini grup içinde en iyi koşabilecek at Rıo Blondıe. Kısa sprintini süratli kum yarışlarında çok etkili kullanabiliyor. İnsomnia’nın kazandığı yarışta Rumet’i çok kolay geçerken muadilleri Canpetek, Mastar Kızı yanında da rahatlıkla iş yapabileceğini göstermişti. Bu kadar uygun yarış bulmuşken kazanması gerekir. Bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 8,6,7,2,1

2.Ayak: 4,6,5

3.Ayak: 4

4.Ayak: 1,2,3,4

5.Ayak: 4,6,7,8,1,2,3,5

6.Ayak: 6,7,11,2,4,8


Cengiz Gürbüz