• 4 Ağustos Kocaeli ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 3 yıl, 8 ay, 3 hafta, 1 gün, 7 saat, 34 dakika, 23 saniye önce

İlk ayak 9 ( Manidar ) ekledim.


Olivya
bu grup için oldukça istikrarlı ve etkili bir tay. İlk koşusunda kaybettiği Brave Gladiotör’e yarış koşma ve gelişim avantajıyla bugün geçilmeyeceğini düşünüyorum. Start yeri de çok iyi olup Lucky Rock’ın süratini yakalayabilirse kazanmaya çok yakındır.

Lucky Rock başladığı gibi hiçbir şey yapmadan bu gruptan üç, dört boy ayrılabilecek bir sürate ve böyle bir ata bindiğinde bindiğinde oldukça hırslı ve etkili bir jokeye sahip. Approve taylarının süratini kaba kumda yakalamak, hele ki Kocaeli seviyesinde çok zor, kesinlikle ihmal edilmemelidir.

 

Beşinci ayak mesafe ve form durumlarıyla birlikte düşünüldüğünde göze hoş gelmeyen atların mücadelesi. Kara Hisar çok sık koşuyor, eskisi kadar etkili değil ve bu mesafede Savaş Atı’nı kovalayarak koşmak onu zorlayacaktır. Savaş Atı’nın kazanacak duruma gelebilmesi için bence zamana ihtiyacı var, pandemi dönüş yarışı oldukça kötüydü ve sonrasında da sorun işaret eden bir ara verdiğini görüyoruz. Sideli orta mesafede daha iyi, gelmez demiyorum ama çok zor kazanan bir at. Onu da yazmayacağım.

Taylık dönemi kum performansına yaklaşan formu, bu pist – mesafe özelinde oturmuş yarış ezberi ve istikrarlı yapısıyla banko tercihim Suvla Point oldu.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3,1,4,6,8,9

2.Ayak: 11,10

3.Ayak: 4,5,3,6,8

4.Ayak: 7,2,3

5.Ayak: 8 ( Suvla Point )

6.Ayak: 3,4,8,9,11,12,1


Cengiz Gürbüz