• 4 Aralık Adana

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 4 ay, 2 hafta, 4 gün, 19 saat, 45 dakika, 3 saniye önce

Kamalıcaş bankosuyla Adana’ya başlıyorum. Yalaz’ın oğlu Kamalıcaş sahip değiştirdikten sonra sürekli bu grubu geçiyor. Yakın bekleyerek çok güzel bir stil oturttu ve istikrar da yakaladı. Kumda bu grubun tamamını geçerek kazandığı iki yarışında da geçilebilir bir görüntü vermedi açıkçası. Artık kazanmaz diye at yazılıp inatlaşmanın anlamı olmadığını düşünüyorum.

Esmer Efe ve Semihkan ikilisinin dibine yatarak yine kazanmaya çok yakındır.

 

Ezop Kahramanı çok favori çıkmış, kaba kumunun sentetik ve çime göre eksik olduğunu düşünüyorum, tek yazmak risklidir.

So Help Me Good rakip tuttuğum ilk at. So Help Me Good yarış içinde çok kolay gidip kısa sprint yapan, net bir yarış stiline sahip ve özellikle süratli yarışlarda bu özelliği çok etkili oluyor. Bugün Ezgili ve Zeus’un yarışın çok yavaş gitmemesini sağlayacaklarını düşünüyorum, dolayısıyla uygun gruba çıkan So Help Me God çok şanslıdır.

Çok dengesiz koşsa da yarışını yaparsa Özdemir’den yine çekinmek lazım, son olarak galoplarını beğendiğim Treasure Hunt da bu grupta etkili olabilir.

 

Alternatif tekim Ayrton, Kamalıcaş’ın gelmemesi durumunda beşliye de tek yazılabilir. Galopları biraz yetersiz geldi gözüme Ayrton’un, iki tane kolay işle bu yarışa girecek, o yüzden bana banko önermeye cesaret edemedim. Ama grup çok uygun ve üçüncü at çıkmış, mutlaka tek denemek lazım.

Rakipleri Eren Efendi, Doctor Pol. Özellikle Eren Efendi’nin boş kalabileceğini düşünüyorum bu şartlarda iyi yarış koşuyor, Ayrton’un yanına at yazılacaksa Doctor Pol ve Eren Efendi ayrılmamalı.

 

Beşinci ayağın beş atla büyük oranda kapatılabileceğini düşünüyorum.

Önce Shıbumi tutuyorum. Shıbumi mesafe ayırmıyor ve iyi yer tutan yapısı bugün çok işine yarayacak. Dreams To Reality ve Universe’in çok süratli başlayacağını düşünürsek Shibumı için grup ne kadar uygunsa yarış gidişatı da bir o kadar lehine.

Yarış görüp mesafesine çıkan Rağda gruptan çok kopmadan virajı dönebilirse mutlaka etkili olacak.

Son olarak mesafenin 1200’e kadar düşmesiyle elemekten çekindiğim Dreams To Realıty, mesafenin kısalıp lehine dönmesiyle Canatay’ın  kıpırdamaya başlayan torunu Ayşom ve kısayı fena koşmayan Secret Mountain yazıp bırakıyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 5

2.Ayak: 9,3,7,5

3.Ayak: 3,6,5,4

4.Ayak: 1/3,2

5.Ayak: 4,2,8,7,6

6.Ayak: 4,1,2,6,7,11,10,13