• 4 Ekim Diyarbakır ( Güncelleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 6 ay, 2 hafta, 1 gün, 8 saat, 1 dakika, 3 saniye önce

Berilsu yerine Azadağa ekliyorum, boş kalacak, mutlaka yazılmalı.


Aspendos
iki yarış görüp Diyarbakır’a uyum sağladı ve tam kazanabileceği gidişata sahip bir yarış bulmuş. Azadağa ve Berilsu sert kaçacaklar, temposu daha iyi olan Berilsu ısrar ederse Azadağa’dan her türlü numarayı alacaktır. Ne olursa olsun yarış süratli tempoda gidecek. Aspendos’un ön gruba kolay sokulabilen temposu var ve beklemeciler içinde de net olarak en iyi at. Berilsu’nun durduğu yerde yürüyüp kazanmaya çok yakın görünüyor. İlk rakip Berilsu tutuyorum, evet mesafe biraz uzun ve Azadağa var ama hızlı ve kolay temposuyla düzlüğe ciddi avanslı çıkabilir. Sultandan ve Doğu’ya dönünce kıpırdayan Karaçdağlı yarışın sigortaları.

 

Son yarışında erkeklerle koşup kolay kaçamayınca etkisiz olan Altunbir bugün mutlaka yazılmalı. Teksima’dan daha seri, öne gelecektir, yüzde beşlere kadar gerilediği bugün ihmal etmeyelim. Çok kolay ve uzak kazanan, Özhaber’in yetenekli kızı Özperi, grubuna dönen İstanbul Yıldızı, son yarışı çok iyi Alangoya ve ön gruba tutunabilirse Nursabah şanslı olabilecek diğer taylar.

 

Özhaber Oğlu iki yarışında da grubun çok üzerinde olduğunu gösterdi, anormal kapanma yaşamazsa bu gruba kaybetmesi çok zor görünüyor, bankom.

 

Powerrun 1200’de koştuğu her yarışın net favorisi, ikinci tek için öncelikle  Powerrun düşünülmeli.

Cıtys Pride belki Otantik’ten erken kurtulabilirse rakip olabilir. Yarış görüp mesafesine çıkan Invıncıble Kıng yarışın en ters atı, üç at bende yeterlidir.

Diğerlerinin tempoya uyup, Powerrun’ı geçecek yarış yapabileceğini sanmıyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 7,3,12,2,5,9,10,11,8

2.Ayak: 4,9,8,7,5,6

3.Ayak: 11,4,8,9

4.Ayak: 2,15,8,6,5

5.Ayak: 9

6.Ayak: 3,,10,12

 
Cengiz Gürbüz