• 4 Ekim İstanbul ( Güncelleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 5 ay, 3 hafta, 3 gün, 21 saat, 38 dakika, 18 saniye önce

Son ayak Özayberk yerine Çengelköy Bademi yazıyorum. Yeri olanlar ayırmasın.



Üretken kısrak Luçe’nin Mendip’ten verdiği Datçalı iç pistte 36 / 23 yaparken kolay ve sermayeli göründü. Şart-1 yarışta çok iyi at kaçıran Mehmet Kaya ile net favorim. Halis’in kendi atı yerine tercih ettiği, Doku’nun kızı Kudo iyi koşacaktır. Atmanların elindeki en değerli kısrak olan Sabbath’ın kızı Sharifa Halis’in tercih etmemesine rağmen muhakkak yazılmalı, idman görünümü Kudo’dan daha canlı ve orijin olarak da rakibinden aşağı değil. Üç at grubun çok önündeler, yeterlidir.

 

Lady Girl’e karşı kilo avantajını kullanabilecek tek at Sierra Maestra.  Üç buçuk kilo fark Sierra Maestra’nın Lady Girl’ü geçmesine yeter mi?  Ben aradaki farkın üç kiloyla kapanacağını sanmıyorum., bankom Lady Girl.

 

Alfunun kızı İmelda’nın Dehere’den verdiği Mıss Congenıalıty sürat anlamında birinci sınıf pedigriye sahip.  Makine provalarında da gayet iyi olduğu söyleniyor, kesinlikle yarışın favorisidir. Torok’un üretken ksırak Himaye kızından verdiği Love Story, 1000/59 işi ve iyi at vereceği garanti pedigrisiyle ikinci tercihim.  Natıve Lady kızı Lady Luxor’u da görmezden gelmek olmaz, üç at yeterlidir.

 

Son ayak saçma sapan kaçakların bir arada, bekleme atlarının çok şanslı olduğu bir yarış. Mucizekaya yarışın objektif favorisi, gücünü koşarsa kazanmaya çok yakın. Kısa sprintle çözülen, süratli yarışları çok iyi koşan Teksayfa geçebileceği grupta ikinci tercihim. Durmuşkardeş ve Özayberk yarışı kapatır.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3,9,7

2.Ayak: 1

3.Ayak: 5,3,1,2,4

4.Ayak: 7,6,5

5.Ayak: 1,7,4,5,6,2,3,9

6.Ayak: 5,9,2,12


Cengiz Gürbüz