• 4 Eylül Adana

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 7 ay, 3 hafta, 1 gün, 6 saat, 44 dakika, 31 saniye önce

Yedilini ilk ayağını The Monster – Karsavuran tutuyorum. Hallaçoğlu’nu tek bırakarak yediliyi kurabilirsiniz.

 

Akdenizli ve Tesla ikilisinden mümkün değil ki biri diğerini boş bıraksın, Matiz beklemez, iki yaşından beri kaçamadığı hiçbir yarışı kazanmayan, kendiliğinden yüksek tempolu Akdenizli’nin de bekleme seçeneği yok. Dolayısıyla yarışı süratli gideceğini düşünerek kurguladım.

Adana pisti bilen ve iyi koşan Hard Stone tam kazanabileceği grubu ve yarış gidişini bulmuş,  çok iyi koşacaktır.  Fast Khan hariç bütün atları yarış gidişinden veya kıyaslama yaparak Hard Stone karşısında eledim ama Fast Khan’ı tehlikeli buluyorum. Son yarışında Kupa Ası ile beraber kaçmayı deneyince başarısız oldu, Adana pistini sever ve bu grup çok uygun. Günündeyse çok koşacaktır.

 

İkinci ayak Euphrates ve Prenses Aslı ile kapalı. Son yarışına göre Euphrates rakbinin önünde; fakat önceki yarışları son koşusunun epey altında olduğu için bir yarış daha görmenin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.

 

Boş kalacağı ve kendi grubunu bulduğu yarışlarda genelde güvenmeyi tercih ettiğim Birkasım’a nedense bugün tek yazacak kadar güvenemiyorum. Başpehlivan, Yoldaş, Taşkır ve eskiye döndüğü son yarışıyla Temizkaan rakipleri.

 

Küçük Matra ve son yarışında çok sağlıklı görünen Kazımbaba yeterlidir.

 

Dört ay araya ve tek yarış koşmuş olmasına rağmen, iyi grupta sonuna kadar yarış içinde kalmayı başaran Hallaçoğlu, Lıon Heart’ın sınıf taylarından bir tanesi. Birkasım ile beraber günün banko adaylarından biridir. Yarış gören Pısces ve ilk yarışına çıkacak olmasına rağmen, Bekmezbey’e çok yakın kurulan pedigrisiyle Hızlı Bekmez yazıyorum. Power Cat’in bütün kızları damızlık olarak çok değerli, Bekmezgül de bunlardan bir tanesi.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 8,9

2.Ayak: 3,9

3.Ayak: 5,8,3,1,6

4.Ayak: 3,1,5,2,7

5.Ayak: 2,1

6.Ayak: 6,,5,7


Cengiz Gürbüz