• 4 Haziran Ankara

Ekleme Zamanı : 1 yıl, 10 ay, 1 hafta, 6 gün, 23 saat, 33 dakika, 53 saniye önce

Üçlü dişilerin 2200 metre yarışı orta mesafeci kisrakların mesafe toleransını sınayan tipte bir yarış olacak. Ortalamasını nispeten koruyabilenlerin ön plana çıkmasını bekliyorum. 

Angel Alya ve Bangırbangır ikilisini bu noktada gruptan ayırdım. 

Angel Alya sezona beklentinin bir tık altında başlasa da gördüğü iki yarışla kazanır kıvama geldiğini düşünüyorum. Son yarışı stili dışıydı ki bu kısrak sonuca gitmek için son iki yüz metreyi beklemek zorunda. Abiş’in tekrar binmesi ve bu kez hızlı tempo kısrağın düzlük kalitesini ortaya çıkaracaktır, favorim. Bangırbangır’ın son yarışını çok etkili buldum. Jokey maharetiyle doğru orantılı bu mesafeyi yapabilir görünüyor. Akın atın sertliğini kontrol edebilirse eminim ki kazanmaya koşacak. 

İki kısrağın mesafeyi diğerlerine göre daha iyi kabul edeceğini düşünüyorum, risk alıp yeterli olmasını bekleyeceğim. 

 

Oldukça kaliteli bir dönüş yarışı koşan Neurosurgeon, bu yıl aktif biçimde sahada kalabilirse bu seviyeyi devamlı favori koşacaktır. Standardını koruması durumunda sonuca çok yakın görünüyor. Lorenzo Adana’da sınıf atlarla etkili yarışlar ortaya koymasına karşın başladığı gibi biten pist düzlüğünde son hamleyi bir türlü yapamadı. Mesafe koşabildiğini biliyoruz ve ciddi anlamda yumuşayan bir grup var. Neurosurgeon’a karşı  en güçlü isim olmasını bekliyorum.

Bol şanslar... 



1.Ayak: 2,5,6,9,7,4,3

2.Ayak: 1,7,6,9,2,8

3.Ayak: 3,4

4.Ayak: 6,1

5.Ayak: 2,1,3,7,6,5

6.Ayak: 10,4,9


Cengiz Gürbüz