• 4 Haziran Ankara

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 11 ay, 4 gün, 3 saat, 39 dakika, 58 saniye önce

Herkesin bayramını kutlar, sağlıklı, mutlu nice bayramlar dilerim.

 

İlk ayakta mesafenin uzamasıyla Yutangirdap gücünü biraz daha net şekilde hissettirecektir. Yarışın sürati de çok lehine görünüyor, favorim. Demirkurt kuma çıktığı ilk yarışında müthiş koşarak 1200’ü 24 sınırına çekmeyi başardı. Değişimi bence pistle olduğu kadar mesafeyle de ilgili, virajın devreye girip sürat faktörünün azaldığı yarışı daha etkili koştuğunu düşünüyorum. Dolayısıyla kumdaki Demirkurt’u bugün çimde de izleyebiliriz. İki atla ilk ayağı geçebileceğimizi düşünüyorum.

 

Bankom üçüncü ayakta Oneandonly. Kariyeri güçlü fakat mesafe becerisi zayıf dişilerin bir araya geldiği bir yarış olmuş. Hafo, Misae, Miss Eleni orta mesafesi net şekilde daha iyi atlar. Gina Montana’yı Misae’nin presininin rahatız edeceğini düşünüyorum. Bu şekilde bazı atlar mesafe bazı atlar yarış gidişi neticesinde dezavantajlı durumdalar. Oneandonly’e dönecek olursak, düzlükle beraber iki yüz metre bitirici bir yürüyüşü var ve son koşusunda bunu en etkili şekilde yapabilecek duruma yaklaştığını gösterdi. Rakiplerinin bahsettiğim sıkıntılarını da değerlendirerek mesafe ve sprint kalitesini göstereceğini düşünüyorum, bankom.

 

İkinci teke ihtiyaç duyanlar Yeltay’ı değerlendirebilir. Erkmen’in bu kadar aradan sonra çok üstüne gideceğini sanmıyorum.  1400’de Yeltay’ın bu atlara kesmesi zor görünüyor.

Rakip olarak Gustav ve Falez değerlendirilebilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6,4

2.Ayak: 4,3,5,8,1,2,6

3.Ayak: 5

4.Ayak: 1,4,5,3,2

5.Ayak: 1,,2,7

6.Ayak: 6,2,5,4,3,7,8,13,12,1

 
Cengiz Gürbüz