• 4 Haziran Bursa ( Güncelleme )

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 10 ay, 3 hafta, 1 gün, 18 saat, 19 dakika, 39 saniye önce

İndian Most yerine Big Bet'i şablona aldım.



Starttan çok etkili çıkmaya başlayan Superstar Lady ve yine seri yapısıyla Invıncıble Woman ikilisi Tomiris’in bildiğimiz şekilde koşmasını zorlaştıracaktır. Beklemek zorunda kalacağını düşünüyorum, stil değişikliğinin de zamanı gelmişti. Bekleyerek de etkili olabilecek bir at ama görmeden risk almayalım.

Mesafeye çok yatkın görüntüsüyle Acoustic Cover yine etkili bir yarış koşacaktır. Kurumu çimi bulan Karahindibaya, starttan çıkması durumunda Metafora ve kolay şekilde kaçmasına izin verilirse Superstar Lady şanslı olabilecek diğer isimler.

 

Yarış ve hara kariyeri başarısıyla kıymetli bir dişi olan Ulya’nın kızı Nurşo, yarış tipi ve kumaş olarak annesinin özelliklerini taşıyan bir tay vermiş. Geç başladığı yarış hayatında ilk çim yarışı çok iyi olan Mıss Tudor uygun grupta kazanmaya yakın görünüyor. İlk yarışında ağır çime denk gelen Indıan Most düzlük görüntüsü itibarıyla mesafe için olumlu işaretler verdi. Kuru çim, tecrübe ve mesafe değişimi Indıan Most’u birinciliğe kadar taşıyabilir. Çimde standardı olan Bon Bon Bora yarışın sigortası.

 

Emre Karayel, Ahmet Çelik ortaklığında koşulan Vasily’nin kazanması için her şey yapılıyor. Geçen sezonu bitirdiği kadar etkili dönemese de Bursa kısa çim seviyesinin üzerinde bir at. Tekli oyun kuranlar için önerim Vasily.

Yeni yeni sınıfını bulmaya başlayan ve hala '' gelişebilir '' görüntü veren Sailint Knıght çok geniş oyunlar için rakip önerim.

 

İstanbul mesafe performansıyla bariz şekilde sırıtan Tijiware yarışın tartışmasız favorisi. Orijinindeki Roro etkisiyle, ilk kez çıkacağı kuru çimde dikkat edilmesi gereken Prens Roro ve taylık İstanbul döneminden sonra anlamsız yere kum koşulan Takayama yarışın Tijiware seviyesini zorlayabilecek isimleri.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 11,2,8,9,1

2.Ayak: 14,2,1

3.Ayak: 4,2,3,5,6,7

4.Ayak: 5,1,2,8,6

5.Ayak: 3,,,7

6.Ayak: 8,5,7


Cengiz Gürbüz