• 4 Haziran Urfa

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 9 ay, 3 hafta, 2 gün, 23 saat, 6 dakika, 37 saniye önce

Urfa teki konusunda epey zorlandım. Yarışı koşturarak bulabildiğim en akla yatkın seçenek olan Rojhat Kızı son kararım oldu.

Rojhat Kızı iki ay ara verdikten sonra iki yarış koşup ilkinde kötü, ikincisinde ortalamasını yakalamış göründü. Esas gücünü kaçabildiği zaman gösteriyor ama iyi durumdaysa bekleme opsiyonu da var. Önüne aldığı atı virajda ayırıp ara yapabiliyor.

İçimsu ile olan didişmesi bugünkü yarışın Rojhat Kızı ve bekleme atları açısından belirleyici noktası olacak. İçimsu hemen her zaman yaptığı şekilde startı hafif tereddütlü alıp toparladığı zaman ön tarafa hızlı şekilde gelebiliyor. Bugün dış startı çekememiş, dışından çıkan Jekfer ve Dilber Gülü iyi start çıkışı yapan atlar. Özellikle Dilber Gülü başlar başlamaz içeri meyillenirse İçimsu start çıkışı bozukluğunu tolere eden hızlı yürüyüşünü yapamayabilir. Yani İçimsu eğer dış startı çekebilmiş olsaydı Rojhat Kızı’nı çok yüksek ihtimalle tek yazmazdım ama bu şartlarda denemeye değer.

Beklediğim senaryo gerçekleşirse Rojhat Kızı’nın çok kolay boş kaldığı bir yarış izleyeceğiz. İyi durumdaysa bitireceğini düşünüyorum, bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 9,2,3,4,7,11

2.Ayak: 13

3.Ayak: 6,3,2,1,14,11

4.Ayak: 9,10,3,1,4,6,8

5.Ayak: 2,3,6,5

6.Ayak: 5,8,12,2


Cengiz Gürbüz