• 4 Kasım Adana

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 5 ay, 2 hafta, 6 gün, 1 saat, 26 dakika, 59 saniye önce

Yarış gördükten sonra şahane bir Maiden kazanan Lady Bourbon’un tek rakibi Adana çimi. Pistle ilgili sorun yaşamazsa bu gruba kaybetme ihtimalinin olmadığını düşünüyorum. Adana çimi genelde bekleme atlarına sorun yaratıyor, Lady Bourbon tarzı sürati ve devamlılığıyla iş yapan atlar için sorun olacağını sanmıyorum, bankom.

 

Kıyamet, Düldülbir, Maktayman son döneminde kaçmaya başlayan ve güzel de tempo yapan My heart gibi dört tane çok sert tempolu atın olduğu, sürat yarışı izleyeceğiz. Grubun büyük çoğunluğu bu tempoda dağılacaktır. Simental tipinde, tempoya uyup sert gelebilen bir at olması lazım ki ancak ön grubu zorlayabilsin, bu grupta o tip yarış yapabilecek stile ve güce sahip bir at yok.

My Heart- Vıctory Charm ekürilerini başta yazalım. Pisces bu tempoda iş yapacaktır, özellikle My Heart erken keserse, Kıyamet, Düldülbir gibi dişileri kesin yakalayacağını düşünüyorum. Son tercihim Kıng Crown oldu. Düzgün çıkıp iyi yer tutabilirse bu tip bir yarışı koşabilmeye çok uygun bir at.

 

Grup çok uygun görünse de kazanma konusunda aşırı zorlanan Gökkurt’a yine temkinli yaklaşmak lazım. Gününde olduğu zaman orta mesafeyi çok koşabilen Dilber Gülü ve uzun süredir hazırlanıyor görünen Ateş Krallığı, Gökkurt’u zorlayabilecek atlar.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,5,6,7,8,3,2,1

2.Ayak: 11

3.Ayak: 1,6,7

4.Ayak: 2,6,9,8,4

5.Ayak: 5,2,8

6.Ayak: 8,6,5,1

 

Cengiz Gürbüz