• 4 Mart Adana

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 1 ay, 3 hafta, 3 saat, 25 dakika, 6 saniye önce
Adana programı tek bulma konusunda oldukça zorlayıcı, dikkatli davranmak gerekiyor, üç ayağı içime sinerek iki ata indirebildikten sonra tek için zorlamaktan vazgeçtim.
 
 
 
Ustaoğlu'ndan öne çıkma hamlesi mutlaka gelecektir, beklediği zaman kazanacak kadar etkili olamıyor. Bugün grup gayet uygun, Headman son koşusunda starttan takılarak çıkmış, öne ısrar eden bir at olmayınca doldurup öne gelebilmişti. Ustaoğlu karşısında böyle bir yarış yaparsa zorlanacaktır, iki gitmeyi kabul ederse de ben Ustaoğlu'nun düzlükte rakibine direneceğini düşünüyorum.

Yarışın aşırı süratlenmesi ihtimaline karşı sigortamız Kıng Serkan olsun. 1900 net şekilde uzun geldi, Yonaguska bütün yavrularına bir şekilde mesafe özrünü geçiriyor, Kıng Serkan'ın da yetenekli; fakat mesafesi çok eksik bir Yonaguska olduğunu anlamış olduk.
 
 
 
Bitcoın - Hasafet ayırmıyorum. Bitcoın rakibine hakim görünse de Hasafet en iyi haliyle sahada olacaksa rakibini zorlayacaktır.
 
 
 
İlk ayağın aşağı yukarı aynısı bir mantıkla dördüncü ayak kurgusunu oluşturdum. Diliran dış start avantajı ve Artuklu'ya göre daha iyi çıkabilmesiyle öne gelecektir. Artuklu, önünde direnen bir atla düzlüğe girdiği zaman etkisi azalıyor. Diliran'ın biraz kondisyon problemi yaşasa bile Artuklu'ya geçileceğini sanmıyorum.
 
İlk ayakta Kıng Serkan ne ise dördüncü ayakta Yetim Ahmet aynı pozisyonda. İlk ayağın jokey inisiyatifiyle yavaş gitme ihtimali var ama bu yarış mutlaka süratli gelişecektir, Yetim Ahmet mutlaka yazılmalı.
 
Bol şanslar..
 
 
1.Ayak: 1,6
 
2.Ayak: 7,2,3,1,5,6,12,9
 
3.Ayak: 6,5
 
4.Ayak: 3,6
 
5.Ayak: 4,5,6,7,1
 
6.Ayak: 2,3,4,5,6,9,1


Cengiz Gürbüz