• 4 Mart Adana ( Düzeltme )

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 1 ay, 2 hafta, 6 gün, 5 saat, 39 dakika, 14 saniye önce

American Billion'un rakam hatası düzeltilmiştir.


Kalaycıkaya
’nın ne geleceğine ne gelmeyeceğine inanıyorum, ilk ayak benim için en rahatsız edici yarış oldu. Beşliciyim bugün Adana’da.

 

Gökçeer eskisi kadar diri olmasa da hala boş kalabildiği zaman bu gruplara dayanabilecek durumda, bugün sıfır kaçaklı bir grup yakalamış, kazanmaya çok yakın görünüyor. Son yarışında jokeyini düşüren Avatar’ı önce yazalım. Onnumara’nın uzunu kısa gibi değil ama grup uygun gibi görünüyor. Son tercihim Gülen Efe.

 

Sherman Oaks ancak Shıbumi’yi elinden kaçırırsa kaybeder gibi geldi bana. Shıbumi African Queen’den erken kurtulabilirse, özellikle virajdaki güzel temposuyla düzlüğü avanslı görebilir.

Hürkuş’un ve Satınka’nın uzunda Sherman Oaks’ı geçmemeleri lazım. Tabi Sherman kötü koşarsa özellikle Hürkuş sıkıntı yaratabilir, yeri olanların yazması daha sağlam olur.

 

American Billion kısa kumda çok yetenekli bir kısrak. Gıpsy Danger, Rumet falan bence American Billion ayarında değiller.

Bugün Salamis’den dolayı öne gelemeyebilir ama iki gitse de fark etmez, yeter ki gereksiz ısrar etmesin, ben yine kazanacağını düşünüyorum, bankom.

 

Humbara’nın yanında By Ra’yı elemek istemedim. By Ra özellikle kısa kumda çok daha iyi, ara vermesine rağmen kolay kolay eksilmeyen bir yapısı var ki galopları da güzel olmuş, tehlikeli olabilir. Steppe Eagle çok kötüleşen start çıkışıyla kaçak olmasa bile öne gelmekte zorlanıyor, 1500’de nasıl öne gelecek bilemiyorum ama gelebilirse şansı var, yeri olanlar onu da yazması daha sağlıklı.

Dıstant Rısıng’i bu kadar aradan ve sorundan sonra Humbara’yı geçemez diye düşünerek eledim.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,3,1,2,5,6,7,8

2.Ayak: 6,5,3,1

3.Ayak: 2,7,,3

4.Ayak: 2

5.Ayak: 4,2,5

6.Ayak: 1,6,15,2,3,7

 
Cengiz Gürbüz