• 4 Mart İstanbul

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 1 ay, 2 hafta, 5 gün, 16 saat, 30 dakika, 31 saniye önce

İstanbul kağıt üstünde zayıf görünüyor, bu haliyle oynamak yerine biraz heyecan katmak, en azından takip hevesini arttırmaya amaçlı bir kurgu oluşturdum. İnananlar değerlendirebilir zira misli oynasak bence onun da bereketi yok.

Geceden sağlam bir Urfa çalışması yapacağım, yarın Urfa hedef programımız olacak. Urfa’ya dönmenin zamanı geldi.

 

Bir Ömür iyi durumda, aradan sonra koştuğu bir iki silik yarışında ardından geçen sezon seri yapan at formunu yakalamış görünüyor. Pratik Nevzat’ın temposunda bu kez daha güçlü bir düzlük yarışı yapacağını, bu sezon sonuç almaya en yakın yarışı olduğunu düşünüyorum.

Yürekli Tay’da radikal bir binici değişimi var, formu gayet iyi olup süratli pistlere daha yatkın yapısıyla bu atların yanında mutlaka düşünülmelidir. İki atla geçebilmeyi deneyeceğim.

 

Justice For All’ın 1200 kabiliyetiyle bu tayların baş edebilmesi kağıt üzerinde mümkün değil, normal şartlarda kaybetmeyecektir.

 

Dördüncü ayakta İnvincıble Baby çok yavaş görünen yarışta çabuk hakim olamazsa zorlanabilir, onun için yarış düzlüğün ortasında bitmemişse kaybetmiş anlamına geliyor. Tempoyu kullanabilecek bir nuamralı at Ganando Solo. Jokeyi de bu tip yarışlarda aktif davranabiliyor. Grashof ve Agera.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6,4

2.Ayak: 2,5,6,3,8,9,10

3.Ayak: 3 ( Justice For All )

4.Ayak: 1,3,7,5

5.Ayak: 2,3,4,1,,8,6

6.Ayak: 8,12,2,4,5,11,16


Cengiz Gürbüz