• 4 Mayıs İzmir

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 11 ay, 3 hafta, 3 saat, 24 dakika, 20 saniye önce

Kronos çimde ve uzunda beklenenin aksine eksilmiyor, uygun grupta net favorim. Oğlum Emir için mesafe biraz uzun olsa da grup çok uygun görünüyor, yazılmalıdır. Hira uzun süredir bulabildiği en uygun şartlarda koşacak,  kaba kum, kısa mesafe falan Hıra’ya uymuyor, yazılabilir. Güzel pedigrisi ve yeterli hazırlıklarıyla Babakayra son tercihim.

 

Çok uygun gruba çıkan ve yarış da gören Hosli’nin kaybetmesi sürprizdir, bankom.

 

Madam Elli’nin mesafeye çok uygun ve üst düzey bir bir pedigrisi var.  39. K.Irak’tan gelen bu sülalenin boş atı yok, Uçanbey’den olma Madam Eli hem bu yarış hem İzmir sezonu için çok iddialı taylardan bir tanesi. Küçükçınar’ın Nevzatbey’den olma torunu Özgüzel 800/55 işiyle kaliteli kısa çim pedigrisinin hakkını verecektir, onu da yazıp, iki potansiyelli ve mesafeye çok uygun dişiyle tabelayı geçiyorum.

 

Razyana zor kaybeder gibi görünüyor ama hem eski direncinde olmaması hem de Faustino, Sürmeli Sultan gibi temposunu bozacak atların olmasıyla zorlanabilir diye düşünüyorum. Özellikle, tam mesafesine ve pistine çıkan Vegool’e dikkat edelim. Sıralamama şablonda.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 8,4,3,5,10

2.Ayak: 1,2,12,3

3.Ayak: 8

4.Ayak: 8,6,3,1

5.Ayak: 8,10

6.Ayak: 1,14,2,4,5,7,9,12

 

Cengiz Gürbüz